Cum a pozat Mara Bănică în luna a șasea de sarcină: „Hai că nu arăt rău”

0

Mara Bănică e însărcinată pentru a doua oară. Vedeta, care e deja mama unui băiețel, va naște o fetiță în curând, căci este deja în luna a șasea de sarcină. Fosta vedetă de la Antena 1 s-a mândrit acum cu burta ei de gravidă, pe Facebook a publicat o poză. În imaginea din mediul online, Mara Bănică poartă o rochie neagră, foarte mulată, care îi pune sarcina în evidență. Vedeta pare că se simte bine, are chiar și zâmbetul pe buze. „Mă tot roagă o prietenă să-i trimit o poză cu burtica.

E drept, nu aveam niciuna! Astăzi mi am făcut curaj. Hai că nu-i rău pentru 6 luni, nu?”, a transmis vedeta pe Facebook. Fanii ei au remarcat fotografia și au reacționat cu peste 19.000 de like-uri. Alții i-au lăsat comentarii: „Mara ești o graviduță frumoasă! Sănătate și numai bine! (…) Ce frumoasă ești, Mara Bănică! Se vede pe chipul tău cât ești de împlinită. Sarcină cât mai ușoară! (…) Ești foarte frumoasă, sănătate multă și o sarcină ușoară”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor ei pe Facebook.

Cum a pozat Mara Bănică în luna a șasea de sarcină: „Hai că nu arăt rău”

A crezut că e însărcinată cu gemeni Mara Bănică este deja mama unui băiat, a lui Dima, dintr-o altă relație. Inițial, vedeta a crezut că va avea gemeni, însă medicul i-a spus în urma unui control amănunțit că va fi mamă de fetiță. „Eu m-am văzut întotdeauna mamă de băiat. Inițial am avut doi saci gestaționali, știam că am gemeni. La vreo două săptămâni sau trei, medicul ne-a spus că unul dintre saci este gol, fără embrion.  Abia ce ne obișnuisem cu ideea de doi!

mara banica mama de fetita

Au mai trecut vreo alte două săptămâni până când am aflat că este fetiță. Eu mă bucur mult, am pereche. Și Dima, fiul meu cel mare, se bucură, pentru că îi rămâne doar lui PlayStationul! În ceea ce mă privește, abia o aștept! Cred și sper că îi voi fi prietenă, nu doar mamă”, a declarat Mara Bănică acum câteva săptămâni pentru Cancan.