Culisele relației Magdei Pălimariu cu Ionuț Eriksen. Au pasiuni comune: „Ne implicăm în diverse proiecte”

0

Magda Pălimariu s-a căsătorit în secret cu Ionuț Eriksen în luna august a acestui an. Prezentatoarea de la PRO TV și omul de afaceri și-au ținut relația departe de ochii presei, însă acum ea a făcut dezvăluiri despre povestea lor de iubire, într-un interviu marca VIVA!. Vedeta spune că are multe în comun cu soțul ei, le place, în special, să călătorească.

Magda Pălimariu și soțul se cunosc de mai multă vreme, relația a evoluat frumos, așa că a venit și cerere în căsătorie, cum era normal. „Pentru mine, spontan… munca din spate, nu știu. Voiam să facem asta, era cursul natural, eram în punctul firesc al relației, iar cererea a venit la fel de normal – a fost un moment al nostru, fără alte priviri”, a spus vedeta PRO TV despre felul în care soțul a cerut-o în căsătorie. În interviul pentru revista VIVA!, prezentatoarea a dezvăluit că ea și soțul au multe lucruri în comun.

Se implică în proiecte, călătoresc, amândoi sunt iubitori ai artei. „Ne place să călătorim, să descoperim lucruri noi, să ne implicăm în diverse proiecte și să oferim la schimb vieții pe cât de mult ne oferă ea. Iubim amândoi arta și nu ratăm să ne bucurăm de expoziții, atunci când avem ocazia. Ascultăm foarte mult muzică, dansăm – avem chiar și coregrafiile noastre”, adaugă ea.

nunta Magda Pălimariu

Ionuț Eriksen lucrează în Norvegia Recent s-a aflat cine e și cum arată soțul Magdei Pălimariu. Prezentatoarea l-a ținut ascuns până la nuntă. Acesta nu muncește în România, el este președintele Camerei de Comerț din Norvegia. La 16 ani, Ionuț Eriksen pleca pentru prima dată în afara țării, în Grecia, într-o vacanță. La vremea respectivă nici nu bănuia că această plecare îi va schimba complet viața. „Am plecat la 16 ani (din ţară – n.red.) în Grecia, într-o vacanţă care a schimbat tot. Acolo am realizat că a venit momentul să încep o viaţă nouă, fără să mă mai uit în urmă”, povesteşte chiar el pentru businessmagazin.ro.