Cu cine l-a inlocuit Lidia Buble pe Razvan Simion! Cel mai nou cuplu din showbiz

0

Vestea ca Razvan Simion si Lidia Buble s-au despartit a luat prin surprindere pe toata lumea! Cantareata se pare ca si-a refacut viata si s-a dat singura de gol pe Instagram, desi incearca sa fie cat mai discreta cu viata personala!

Lidia Buble are un nou iubit, dupa despartirea de Razvan Simion. Vedeta s-a dat singura de gol pe Instagram, desi nu a dorit acest lucru. Cantareata a petrecut momente de nouitat alaturi de noul ei partener in vacanta din Ibiza!

 

Dedi a incercat sa-i tina identitatea ascunsa barbatului misterios din viata sa, vedetei i-au scapat detalii care confirma relatia cu actorul cubanez Harlys Becerra in varsta de 37 de ani.

Pe conturile de Instagram ale celor doi artisti se vede clar ca au fost in Spania exact in aceeasi perioada si mai mai mult decat atat, cei doi isi transmit mesaje de iubire publice prin intermediul comentariilor de la fotografiile postate pe reteaua de socializare.

Razvan Simion se iubeste cu Daliada Raducan

Cu toate ca a divortat si a format un cuplu frumos alaturi de Lidia Buble, povestea de iubire dintre Razvan Simion si artista s-a incheiat subit. Fanii au sperat pana in ultima clipa ca se vor impaca, dar matinalul de la Antena 1 si-a refacut viata alaturi de Daliada Raducan, o superba bruneta.