Cu ce s-a ocupat Doinița Oancea înainte de a deveni actriță. „Ca dansatoare am avut un turneu în Tokio”

0

Doinița Oancea a devenit cunoscută odată cu apariția în telenovela „Inimă de țigan”, în 2007, unde rolul Monodorei a devenit în scurt timp unul dintre cele mai iubite. Însă, puțini sunt cei care știu cu ce s-a ocupat vedeta înainte de a deveni actriță. „N-am reușit să fac atât de multe lucruri  înainte de a deveni persoană publică, asta pentru că părinții insistau ca atenția mea să se îndrepte asupra școlii.

Așadar, înainte de 2007, în CV-ul meu se regăsesc următoarele: pe durata primei facultăți am fost hostess la diverse conferințe și evenimente, promoter, iar ca dansatoare am avut un turneu în Tokio cu Mahala Rai Banda și Rona Hartner. Apoi, am fost director adjunct în cadrul unei companii de spectacole (dar și artist dansator în spectacolul  pe care l-am pus în scenă la Sala Palatului) și, ulterior, am urmat zece luni de cursuri postuniversitare cu bursă întreagă la Central European University din Budapesta.

După, am fost asistent manager în cadrul unei companii de construcții grecești și, la foarte scurt timp după aceea, lumea a cunoscut-o pe Minodora”, a declarat Doinița pentru Cancan. „Am o meserie pe care o iubesc cu toată ființa mea și culmea e că, în copilărie, nu m-am gândit niciodată că aș putea să urmez acest drum. Mă visam orice altceva, mai puțin actriță.

Atunci când a apărut această oportunitate și, practic, atunci când am descoperit că am aceste veleități… părinții au fost împotrivă. Asta pentru că își doreau ca eu să activez într-un mediu mai «safe», viața de artist nefiind una foarte așezată. Și când spun asta, mă refer la «nesiguranța» de pe plan profesional”, a mai adăugat actrița.