Cristina Joia, dezvăluiri emoționante la 10 luni de când a fost agresată fizic: ,,A fost traumatizant pentru mine”

0

Cristina Joia, unul dintre designerii de la ‘Visuri la cheie’, a vorbit despre momentul traumatizant prin care a trecut în noiembrie 2020. Bruneta a dezvăluit cum a reuşit să se vindece după ce a fost lovită de o femeie într-un supermarket din Capitală. La 10 luni de la incident, nu şi-a revenit complet!

Cristina Joia a trecut prin momente de groază, după ce a fost snopită în bătaie, în plină zi de o necunoscută. Totul a pornit de la faptul că designerul i-a atras atenţia individei că a parcat pe trecerea de pietoni. Enervată, agresoarea i-a dat un pumn în faţă, iar vedeta de la ProTV a suferit o fractură de piramidă nazală și a fost operată de urgență.

La 10 luni de la incidentul șocant, Cristina Joia a mărturisit că evenimentul i-a schimbat viaţa total. În cadrul unui interviu, vedeta a rememorat calvarul prin care a trecut. Aceasta a suferit mai multe intervenţii chirurgicale în urma traumatismelor şi a avut nevoie de ajutor specializat pentru că şi emoţional s-a ales cu traume.

„A trebuit să mă detașez de eveniment, ca să-mi fie mie bine. Eu nu simt ură și nu țineam neapărat să o văd în pușcărie și pe copiii ei departe de ea. Este puțin frustrant că a trebuit să trec prin niștre traume, și eu și familia mea, cu suferință fizică și operații, dar și prin procesul în sine, care a fost traumatizant pentru mine din punct de vedere emoțional”, a mărturisit Cristina Joia.

„Ea nu a arătat niciun fel de remușcare”

Vedeta şi-a revăzut agresoarea în faţa judecătorilor. Avocata acesteia a acuzat-o pe Cristina de faptul că s-a folosit de imaginea sa de om de televiziune. Totodată, individa a primit o pedeapsă cu suspendare.

„Ea nu a arătat niciun fel de remușcare, a fost la fel de arogantă. Avocata ei m-a acuzat că m-am folosit de imaginea mea de om de media, dar eu nu pot să zic asta despre mine, fiindcă eu sunt designer, sunt angajată pe șantier, nu la televizor. La proces, după ce am suferit o agresiune fizică, am fost pusă la zid emoțional”, a mai spus designerul de la emisiunea ‘Visuri la cheie’.