Cristina Demetrescu despre urmările războiului și cât va mai dura conflictul

”Sunt voci care spune că războiul acesta ar trebui să se termine undeva prin luna mai. Războiul a început cu o minciună, se va termina la fel.Vestea bună pentru noi este că el nu are cum să depășească granițele a ceea ce se întâmplă la acest moment. Și este vestea proastă pentru el”, a comentat astrologul Cristina Demetrescu, sâmbătă, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

În ce privește sănătatea liderului de la Kremlin și zvonurile că ar suferi de o boală incurabilă, Demetrescu nu pare să vadă același lucru în astrograma sa.

Efectele războiului din Ucraina și o posibilă criză alimentară se vor resimți în plan economic abia începând din luna iulie, susțin astrologii.

”Magnetismul acestei situații, ce a ajuns ca un film, magnetismul aceste perioade este destul de puternic, dar nu neapărat pericolul este așa mare.

Vestea bună este că nu mergem spre un război mondial.

Dar, undeva spre sfârșitul lunii iulie, abia atunci se vor resimți adevăratele efecte în plan economic, când destinul e într-o zodie a hranei în plan economic și face o conjuncție cu planeta Uranus.

Acela este momentul: undeva din iulie și până în noiembrie când vom resimți foarte dramatic aceste efecte.

Federația rusă cade odată cu Putin, aceasta e una dintre probleme. Nu este numai o prăbușire a liderului.

Are foarte multe elemente malefice și distructive Vladimir Putin”, a spus astrologul Cristina Demetrescu, sâmbătă, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.