Cristina Cioran, criticată dur de mămicile din mediul online. Cum a fost surprinsă fosta prezentatoare tv

0

Cristina Cioran, criticată dur de mămicile din mediul online. Fosta actriță trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Cristina Cioran și-a adus fiica acasă,iar acum profită din plin de timpul petrecut alături de ea. Cu toate astea, mămicile din mediul online au criticat-o dur pe blondină, după ce a fost surprinsă în timp ce își ținea bebelușul la piept. Ce le-a nemulțumit pe femei?

Cristina Cioran, criticată dur de mămicile din mediul online. Cum a fost surprinsă fosta prezentatoare tv

Cristina Cioran, criticată dur de mămicile din mediul online. Fosta actriță, în vârstă de 43 de ani, a născut prematur o fetiță, Ema, pe 18 iulie 2021. Vedeta a născut prin cezariană, la 29 de săptămâni de sarcină, iar la câteva zile a fost externată, însă fiica ei a rămas în spital, sub supravegherea medicilor. După mai bine de la o lună de la naștere, Cristina Cioran și-a adus fiica acasă. Blondina a postat pe rețelele de socializare un clip video cu micuța surprinsă în pătuțul ei.„Acasă, în sfârșit!!!!”, a scris Cristina pe filmare.

 

Recent, Cristina a fost surprinsă în timp ce se plimba afară împreună cu fiica și logodnicul. Vedeta s-a fotografiat alături de iubitul ei și de cea mică, în timp ce se aflau lao terasă, la un pahar de proseco. Cu toate astea, mămicile din mediul online au observat că pe masă era și un dispozitiv pentru fumat, motiv pentru care au criticat-o dur pe actriță. Mămicile nu sunt de acord cu faptul că vedeta fumează, având în vedere că încă mai alăptează.

Cristina Cioran, despre rolul de mămică

În sfârșit, Cristina Cioran se poate bucura cum trebuie de familia sa. Ema a ajuns acasă și este sănătoasă. Cu toate astea, vedeta este pusă în fața unei noi provocări, având în vedere că are multe responsabilități și ca orice altă mămică, are tot felul de frici și se sperie atunci când se confruntă cu situații noi. „Nu cred că vreo mamă are momente când nu se panichează, nu are cum. Orice semn de încordare sau… există momente de teamă oricând. Începe să-i curgă nasul…”, a explicat Cristina Cioran.

În ceea ce o privește pe fiica sa, Cristina Cioran susține că Ema nu îi face probleme noaptea, iar dacă se trezește, adoarme repede. De asemenea, blondian se consideră norocoasă, pentru că fiica sa nu este un bebeluș plângăcios. „Nu vreau să fiu ipocrită, dar am noroc de un copil care doarme extraordinar de bine. Mă trezesc într-adevăr noaptea cam la 3-4 ore, dar nu e așa o problemă, ea nu plânge, se mișcă așa, eu o simt, îi bag repede un biberon. Atunci când doarme ea, dorm și eu”, a spus Cristina Cioran la un post de televiziune.