Cristina Ciobănașu, anunț trist pe rețelele de socializare. Actrița este răpusă de durere: “Nu a mai rezistat!”

Cristina Ciobănașu este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară. Se bucură de mare succes în plan profesional și este foarte iubită de fanii ei. Pentru asta, este apropiată de ei și păstrează legătura cu aceștia. De data aceasta le-a oferit o veste rea și a apărut în lacrimi în fata tuturor.

Cristina Ciobănașu a  primit o lovitură grea

Cristina Ciobănașu este foarte activă în mediul online și păstrează constant legătura cu fanii ei. Celebra actriță a făcut de data aceasta un anunț extrem de trist pe Instagram și aproape că a izbucnit în lacrimi în fata tuturor.

Cu ochii în lacrimi, Cristina Ciobănașu le-a vorbit fanilor ei despre momentele triste pe care le trăiește acum. Actrița a mărturisit tuturor că a pierdut animalul copilăriei sale, în vârstă de 14 ani, cu care a copilărit, eveniment ce a marcat-o complet.

Animalul ei de companie i-a fost alături în cele mai grele momente, dar acum a părăsit-o. Din cauza vârstei, aceasta s-a îmbolnăvit și nu a mai rezistat.

„De curând am pierdut Golden Retriever-ul alături de care am copilărit, Tonca. Avea 14 ani și ceva și, din păcate, era foarte bolnăvioară, nu a mai rezistat. Ar mai fi o veste tristă, dar nu sunt capabilă acum s-o împărtășesc”, le-a mărturisit Cristina Ciobănașu fanilor ei.

Cristina Ciobănașu vine și cu vești bune

Cristina a precizat că moartea cățelușei sale nu a fost singura lovitură primită în ultima perioadă, dar nu a găsit puterea necesară de a vorbit și despre celelalte probleme. Actrița era vizibil afectată de tot ce se întâmplă în viața ei și a aproape că izbucnise în lacrimi când le explica fanilor ce simte.

În plan profesional, însă, îi merge foarte bine. Actrița este foarte activă, are mereu filmări ai spectacole și se bucură de mare succes. De curând și-a luat și un alt câine, aceeași rasă, ceea ce o face să se simtă mai bine și să treacă mai ușor peste trauma suferită. Crede că a fost un semn și se bucură de animaluț din plin.

„O veste fericită este că avem un nou membru în familia de animăluțe, un puiuț de Golden Retriever, care a apărut ca prin minune. Ne-a zis cineva de el și ne-am gândit că așa a fost să fie”, a explicat actrița.