Cove revine la Prima TV, după plecarea de la Pro TV. Ce emisiune va prezenta din 13 septembrie

0

Gabriel Coveșeanu, Cove, este cea mai nouă vedetă de televiziune cooptată în proiectul Prima TV al Grupului Clever. Cove va face parte din proiectul Flash Monden, alături de Diana Bart. Din 13 septembrie, de la ora 19.30, Cove si Diana Bart pornesc la vânătoare de mondenități.  Emisiunea Flash Monden va fi difuzată de Prima TV de luni până vineri, de la 19.30 și duminica, de la aceeași oră.

„Sunt bucuros să fiu, la debut de toamnă, parte a unei echipe tinere și entuziaste. Revin cu drag în locul în care m-a simtit atât de bine. M-am bucurat să revăd prieteni vechi, dar și să îmi fac prieteni noi. Și cred că voi face, alături de Diana, o echipa de senzație la Flash Monden”, a spus Cove. „Îi aștept pe bunii mei, cum îmi place să le spun prietenilor mei din fața micului ecran, de luni până vineri și duminică seară la Flash Monden să povestim despre toate mondenitățile de la noi și de peste hotare. Vom face să fie, pentru telespectatorii Prima TV, o întâlnire dorită și memorabilă”, a precizat Cove.

Gabriel Coveșeanu a plecat recent de la Pro TV, unde prezenta emisiunea „Vorbește lumea”. La Prima TV vine în locul lui Alexandru Constantin, plecat la România TV. Cove a mai fost la Prima TV în 2015 Gabriel Coveșeanu s-a născut pe 04 septembrie 1974 în București, România. Este director al Teatrului „Ion Creangă” și prezentator TV. Actorul Gabriel Coveșeanu a cunoscut celebritatea la începutul anilor 2000, când a fost coprezentator al Andreei Marin, la celebra emisiunea „Surprize, Surprize”.

  Și-a continuat cariera la Kanal D, unde a prezentat emisiuni precum: „Accepți sau nu”, „Magic Taxi” , „Față lui tată”, „Mireasă 90-60-90″ , „Jumătatea mea știe”, „Bingo România”. În 2015 se alătură echipei Prima TV, în emisiunea „Mama mea gătește mai bine”. Din toamna lui 2015 se mută la Pro TV, unde preia frâiele emisiunii „Vorbește lumea”. După 6 ani renuntă la postul din Pache Protopopescu și se întoarce la Prima TV, unde va prezența, alături de Diana Bart, Flash Monden.