Cove a împlinit 47 de ani. Ce mesaj a primit prezentatorul de la Prima TV de la Adela Popescu

0

Ziua de 4 septembrie e una importantă pentru Cove. Prezentatorul de la Prima TV își sărbătorește ziua de naștere. A împlinit 47 de ani și cu această ocazie a transmis un mesaj special pe rețelele de socializare. „Sunt patruzeci și șapte de ani… mulți și puțini… Să mai ciocnim cu viață un pahar!”, a notat în mediul online actorul.

Acesta a postat chiar și o imagine recentă cu el, chiar de astăzi. Are zâmbetul pe buze și poartă un tricou imprimat cu anul lui de naștere și vârsta sa. În așa zi specială, Adela Popescu, fosta lui colegă de la „Vorbește lumea”, emisiunea de la PRO TV pe care au prezentat-o împreună, i-a transmis un mesaj.

Cove a împlinit 47 de ani. Ce mesaj a primit prezentatorul de la Prima TV de la Adela Popescu

„Mi-a fost greu să aleg o singură poză, că tu în toate ești superb. La mulți ani și mai frumoși decât cei în care noi doi am râs mai mult ca niciodată”, a scris prezentatoarea pe Instagram. Și alte vedete i-au făcut urări lui Cove de ziua lui de naștere, printre care Lavinia Petrea, Claudia Pavel, Francisa și altele. Cove a mai fost la Prima TV în 2015 Din 13 septembrie, de la ora 19.30, Cove și Diana Bart prezintă „Flash Monden”.

Acesta a plecat recent de la PRO TV, unde modera emisiunea „Vorbește lumea”. La Prima TV vine în locul lui Alexandru Constantin, plecat la România TV. „Sunt bucuros să fiu, la debut de toamnă, parte a unei echipe tinere și entuziaste. Revin cu drag în locul în care m-a simțit atât de bine. M-am bucurat să revăd prieteni vechi, dar și să îmi fac prieteni noi. Și cred că voi face, alături de Diana, o echipă de senzație la Flash Monden”, a spus Cove.

„Îi aștept pe bunii mei, cum îmi place să le spun prietenilor mei din fața micului ecran, de luni până vineri și duminică seară la «Flash Monden» să povestim despre toate mondenitățile de la noi și de peste hotare. Vom face să fie, pentru telespectatorii Prima TV, o întâlnire dorită și memorabilă”, a precizat Cove. În 2015, acesta prezenta la Prima TV emisiunea „Mama mea gătește mai bine”.