Corina Dănilă, declarații fără perdea despre problemele de sănătate cu care se confruntă

0

Corina Dănilă este una dintre cele mai îndrăgite actrițe și vedete de televiziune de la noi. Ea a intrat in sufletele telespectatorilor prin finețea și blândețea ei. A cunoscut succesul pe vreema când juca alături de Alexandru Papadopol în telenovelele românești de pe postul acasă. Acum s-a destăinut și a vorbit despre probleme de sănătate. 

Cu ce probleme se confruntă Corina Dănilă

Corina Dănilă a fost mereu o prezență discretă în lumea mondenă. Abia acum a vorbit despre perioada grea prin care a trecut. Vedeta susține că nu a ascuns faptul că a avut probleme de sănătate, dar nu a vrut să iasă în față prin aceste lucruri. Corina Dănilă se confruntă cu probleme legate de coloană, de articulaţiiși despre boala vitiligo. Ea a povestit totul într-un interviu acordat unei publicații.

Nu am ascuns că am avut probleme legate de coloană, de articulaţii, odată cu luarea în greutate. Urmez în prezent terapia cu oxigen hiperbar (HBOT),  ajutându-mă la ameliorarea durerilor de coloană şi articulaţii. (…) Tot voi aţi sesizat, la un moment dat, petele de pe mâinile mele şi v-aţi întrebat dacă sufăr de vreo boală anume. Da, e vorba despre vitiligo, o afecţiune dermatologică auto-imună, care se declanşează pe fond emoţional, în condiţii de slăbire a sistemului imunitar şi pe care o duci toată viața. (…)„, a spus Corina Dănilă.

Corina Dănilă este nevoită să folosească machiaj chiar și pe corp

Corina Dănilă a explicat că anotimpul cald nu îi este cel mai bun prieten deoarece atunci când se bronzează petele albe de pe corp sunt foarte evidente. Ea a mărturisit că folosește produse cosmetice pe tot corpul pentru a le acoperi. Nu își dorește să atragă atenția cu problemele ei de sănătate atunci când se află pe scena teatrului sau în aparițiile televizate.