Conjuncția Marte-Saturn ne afectează pe toți! Cum se schimbă viața noastră după acest eveniment

La data de 5 Aprilie a avut loc conjuncția Marte-Saturn, unul dintre cele mai importante evenimente astrale din 2022. Deși conjuncția are loc marți, efectele acestui aspect se vor simți serios câteva zile și apoi se vor face resimțite până la următoarea, peste doi ani. Este un eveniment rar, cu efecte puternice.

Zodia Berbec

Relațiile cu prietenii se vor schimba în perioada următoare, pentru că vă dați seama ce oameni ați ținut alături de voi. Nu vă întristați, pentru că rămân alături de voi doar persoanele potrivite, conform astrosens.

Zodia Taur

Tot răul spre bine în carieră. La început veți avea parte de câteva certuri cu superiorii și unele planuri se vor anula, dar pe parcursul lunii se vor rezolva toate lucrurile și urmează surprize.

Zodia Gemeni

Aveai în plan să mergi în vacanță, să lasi puțin grijile deoparte și să te relaxezi. Până la urmă, îți vei da seama că e mai bine așa și planifici altă călătorie.

Zodia Rac

Unii oameni îți ascund lucruri, dar astrele cred că e mai bine să nu afli adevarul. De asemenea, unele pierderi financiare te vor face mai chibzuit. Fii mai atent la cheltuielile inutile.

Zodia Leu

Te frustrează faptul că partenerul de viață nu este mereu pe aceeași lungime de undă și nu se ridică la nivelul așteptărilor tale. Nu te mai grăbi, ai răbdare cu cei din jur.

Zodia Fecioară

Colegii de la munca sau școală nu sunt la fel de buni ca tine și simți că îți pierzi răbdarea cu ei, în loc să profiți de asta. Ai mai multe șanse să dovedești de ce ești tu capabil.

Zodia Balanță

Primești multă iubire din exterior, dar nu e suficientă cât să umpli golul cu care te confrunți în interior. Pot apărea frustrări greu de gestionat, ia-ți seama.

Zodia Scorpion

Ești nemulțumit de cei dragi și ai impresia că ar trebui să îți cânte mereu în strună. Acceptă-i așa cum sunt și vei vedea că viața ți se va simplifica, te stresezi degeaba.

Zodia Săgetător

Perioada aceasta ești foarte superior celorlalți și asta se vede ușor din atitudinea ta. Vei fi mai retras, dar mai focusat pe studiu și vei avea de câștigat.

Zodia Capricorn

Unele planuri financiare nu se desfășoară așa cum ți-ai propus. Îți vei da seama că nu ai suficienți bani ca să îți acoperi cheltuielile și începi să fii mai responsabil.

Zodia Vărsător

Vrei prea multe într-un timp foarte scurt și nu este posibil. Nu te mai întinde mai mult decât este cazul și apreciază tot ce Primești de la viață.

Zodia Pești

Nu poți renunța la lucrurile trecute și acestea te țin pe loc. Dar pentru a începe o viață nouă, trebuie să distrugi ceva din trecut și să te concentrezi pe acest aspect.