Codin Maticiuc, la un pas să fie bătut la UNTOLD. „Vreau să mă duc la pușcărie. Mâinile fetelor care mă împingeau pe strada l-au mai blocat”

0

Codin Maticiuc este prezent zilele acestea la festivalul UNTOLD de la Cluj, iar în cea de-a doua zi a evenimentului, acesta a avut parte de un incident neplăcut. Îtimp ce se îndrepta spre hotelul în care era cazat, Codin Maticiuc a fost la un pas ia bătaie de la un individ. Bărbatul ar fi jignit-o pe una dintre femeile cu care era împreună actorul. Lucru care i-a stârnit furia lui Codin.

„Vreau să mă duc la pușcărie. Aseară când plecam de la Untold împreună cu două fete, cineva a jignit-o pe una dintre ele. Rău. M-am întors și l-am văzut pe jegos. Un grăsuț penibil și frustrat pe care (recunosc) l-am jignit și eu înapoi.

I-am spus ceva de genul că îl bat ca la concurs. Vocifera și el ceva, nu foarte convins, iar fetele mele mă trăgeau înapoi. Deodată, total din neant, un bombardier în hanorac Palm Angels (se putea altfel?!?) a încercat să mă lovească printre ele.

Cumva m-am ferit și mâinile fetelor care mă împingeau pe stradă l-au mai blocat și ele și n-a reușit să mă atingă. Am avut noroc că mă aflam chiar la ieșirea din festival și era poliție și jandarmeria care au intervenit imediat. Zic că am avut noroc, căci bombardierul și grăsuțul probabil mă dovedeau. Din păcate, l-au legitimat doar pe bombardier, nu și pe grăsuț”, a povestit Codin pe Facebook.