Codin Maticiuc implicat într-un incident la Untold. A sărit la bătaie

0

Codin Maticiuc a fost implicat într-un incident neplăcut la Festivalul Untold din Cluj. Omul de afaceri a povestit pe rețelele de socializare ce i s-a întâmplat în timp ce era însoțit de soția sa și de o prietenă. Maticiuc a spus că totul s-a întâmplat în timp ce părăsea locația, când un bărbat a jignit-o pe una dintre cele două femei care erau cu el. Atunci Maticiuc a răspuns cu o replică jignitoare la adresa acelui bărbat, și în câteva secunde lucrurile au degenerat.

Cine a sărit să-l bată pe Codin Maticiuc

În conflictul verbal s-a implicat o a treia persoană, un alt bărbat care a încercat să-l lovească pe Codin Maticiuc, dar nu a reușit pentru că au intervenit la timp forțele de ordine. Din fericire, spiritele s-au calmat rapid o dată cu intervenția polițiștilor și jandarmilor care se aflau chiar la ieșirea de la Untold.

Am avut noroc că mă aflam chiar la ieșirea din festival și era poliție și jandarmeria care au intervenit imediat, a spus Maticiuc.

Omul de afaceri i-a rugat pe cei care îl urmăresc pe Instagram și îl cunosc pe bărbatul care a sărit să-l bată, să-i de informații despre identitatea lui. Spunea că vrea să-și facă dreptate singur și că pentru asta are nevoie să afle cine este persoana respectivă.

Codin Maticiuc a anunțat că are prieteni comuni cu cel care a vrut să-l bată

Ulterior, Maticiuc a șters postarea și a făcut o alta pe Facebook în care a anunțat că se știa cu persoana respectivă, că au prieteni comuni și că astea sunt întâmplări de la beție.

Festivalul Untold de la Cluj se desfășoară anul acesta în perioada 9-12 septembrie. La eveniment participă foarte multe persoane din showbiz-ul românesc, dar și influenceri. Codin Maticiuc se numără printre doritorii de distracție și muzică bună. Fanii l-au taxat pentru reacția de ieri, în care a spus că îl caută pe individul respectiv ca să-și facă dreptate singur. Mulți i-au spus să se maturizeze, că nu este normal să aibă astfel de atitudine și comportament mai ales că este tată și trebuie să fie un exemplu pentru copilul lui.