Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou la tribunal pentru finalizarea divorțului. „Sper să fie ultimul termen astăzi”

0

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut astăzi o nouă înfățișare la tribunal, cei doi fiind în proces pentru custodia celor doi băieți. Artista a făcut noi declarații și a recunoscut că speră ca acesta să fie ultimul termen, iar situația să se rezolve. „Sper înțelegere. Sper să fie ultimul termen astăzi.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou la tribunal pentru finalizarea divorțului. „Sper să fie ultimul termen astăzi”

Da, discutăm destul de des în ultima perioadă, lucrurile s-au îmbunătățit, sper ca și astăzi să fie bune și cu înțelepciune. Nu ne promitem nimic, vrem doar să finalizăm acest divorț, vrem să fie pace și liniște pentru copiii noștri.

Vrem să se termine, nu știu ce va fi astăzi, dar ține foarte mult de Gabi și de avocații dumnealui. Vreau să fiu liniștită împreună cu copiii, e cazul să se finalizeze acest proces.

Se poate termina chiar și astăzi, totul depinde de el și de domnii avocați ai lui”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars, potrivit Spynews. „Eu îmi doresc divorțul, dacă suntem în această instanță sper să se finalizeze.

Gabi poate să vină să petreacă cu cei mici zilnic, poate să se mute și la Constanța, copiii i-au propus să se mute la Constanța, el le-a spus că nu vrea să se mute că are toată munca aici”, a mai adăugat artista.