Cine sunt finaliștii de la America Express 2024? Filmările s-au încheiat și am aflat echipele care…

Data:

362277066 672292174929217 7023837191263794179 n

Cine sunt finaliștii de la America Express 2024? Filmările pentru cea mai așteptată emisiune de la Antena 1 s-au încheiat, cele 9 echipe au revenit în țară și au făcut deja primele dezvăluiri despre experiența din America Latină. Noul sezon America Express a fost filmat în Columbia, Ecuador și Argentina.

Iulia Albu și iubitul ei, Mike (Mihai Alexandru), Alexia Eram și fratele ei, Aris Melkior Eram, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Ionuț Rusu și George Tănase, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, actrița Ada Galeș și mama sa, Antoaneta Galeș, jurnalistele Iuliana Pepene și Sonia Simionov au intrat în competiție cu gândul să câștige, au trecut prin multe momente complicate la filmări, dar doar două dintre echipe s-au dovedit cele mai puternice.

Cine sunt finaliștii de la America Express 2024
UNICA.ro a aflat, în exclusivitate, cine sunt cele două echipe care au ajuns în finala America Express 2024. Conform informațiilor obținute, marea bătalie se va da între echipele Alexia Eram – Aris Melkior Eram și Laura Giurcanu – Sânziana Negru.

Alexia Eram și Aris Eram au ajuns în finală la America Express
Mario Fresh și-a văzut iubita câștigătoare la America Express și pare că nu s-a înșelat prea mult. Alexia Eram și fratele ei, Aris, au ajuns în marea finală America Express 2024, unde își va disputa marele premiu cu Laura Giurcanu – Sânziana Negru.

„Plecăm la drum cu multe emoții și sentimente amestecate care ne copleșesc. Pe de o parte frică, nesiguranță și teamă de necunoscut, iar pe de altă parte fericiți că putem lua parte la un proiect atât de mare, că ne vom consolida și mai tare relația de frate&soră, că avem posibilitatea să experimentăm atât de multe lucruri, care sunt convinsă că ne vor ajuta în dezvoltarea noastră ulterioară.

Vom încerca să dăm tot ce e mai bun din noi și să luptăm cât o să putem de mult. Sperăm să nu dezamăgim pe nimeni. O să fim noi, cu bune și rele, cu defecte și calități, ca orice om de 20 de ani”, spunea Alexia Eram, pe rețelele de socializare, înainte să se avânte în luptă la America Express 2024.

La întoarcere, Alexia a fost întâmpinată pe aeroport de prieteni și de Mario Fresh. Deși obosită după această aventură istovitoare, fiica Andreei Esca era veselă, semn că rezultatele din marea competiție sunt cele dorite. „A fost cea mai incredibilă experiență”, a scris ea pe Instagram, acolo unde a și arătat cum a fost așteptată la aeroport de iubitul ei, cu trandafiri și baloane. Artistul a vrut să recupereze timpul pe care l-au petrecut departe unul de celălalt și a scos-o în oraș, la un restaurant.

Sânziana Negru și Laura Giurcanu, în finala America Express 2024
Sânziana Negru, una dintre finalistele America Express 2024, a intrat în concurs cu gândul că cei trei ani de când face terapie o vor ajuta foarte mult. Vedeta avea convingerea că are toate șansele să trăiască momentul ei de glorie și pare că așa s-a și întâmplat, conform informațiilor obținute de UNICA.ro.

„Sper ca ultimii trei ani de terapie să mă fi crescut suficient încât această experiență să vină în așa fel încât să mă pot să mă bucur de tot ce trăiesc în ea, să nu iau problemele în serios, să pot să râd cu Laura de absolut tot ce ne oferă genul ăsta de experiență. Sunt foarte bucuroasă, sunt extrem de recunoscătoare că eu și Laura putem să trăim treaba asta împreună. Cred că „împreună” este cuvântul cheie din această experiență”, preciza influencerița pe o rețea de socializare.

Laura Giurcanu s-a întors la timp pentru un eveniment important din viața ei, nunta surorii mai mari, Bianca. Până acum, Sânziana Negru și Laura Giurcanu – echipa care a ajuns în finala America Express 2024 – nu și-au împărtășit opinia despre competiție.

Reacțiile concurenților America Express 2024 la revenirea în țară
Iulia Albu și Mike
Iulia Albu și iubitul ei, Mike, pare că au vrut să își treacă iubirea printr-un test, și așa au ajuns la America Express 2024. S-au descoperit într-o cu totul altă lumină și nu au regrete.

„Cred că felul în care gândim se formează ca efect atât al personalității noastre, cât și al sumei experiențelor pe care le trăim. S-a schimbat felul în care gândesc? Nu. Dar s-au schimbat câteva alte lucruri importante, nu neapărat ca urmare a acestei experiențe, cât a unui cumul de factori printre care și unele lucruri pe care am avut ocazia să le înțeleg altfel, fiind într-un mediu total diferit de ceea ce trăiesc în fiecare zi”, a scris Iulia Albu pe Instagram, după ce filmările pentru emisiunea America Express 2024 s-au încheiat.

„Există lucruri care se pot schimba într-un cuplu și altele care nu se schimbă niciodată. Ne-am descoperit altfel, iar dincolo de bine sau rău, nicio relație nu poate fi redusă la o experiență singulară. Mai multe, în curând…”, a mai explicat Iulia Albu, după ce a fost întrebată dacă relația dintre ea și Mike a avut de suferit.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda
Cleopatra Stratan și Edward Sanda au convingerea că nu vor uita niciodată experiențele trăie la America Express 2024. Cei doi au învățat că se pot descurca fără bani, fără telefon și fără să știe limba vorbită în țara în care se află.

„A fost o experiență mixtă, pe care nu am mai trăit-o nicăïeri și cu siguranță nu o voi mai trăi! A fost foarte greu, dar și frumos în unele momente, super funny de multe ori și unele clipe pline de emoție. Le veți vedea și simți pe toate odată cu noi, din toamnă”, a scris cântăreața pe Instagram.

„Ne place la căldură, în America de Sud era frig. A fost frumos, interesant, a fost o experiență care ne-a unit cel mai tare, mai tare decât eram. Ne-am întors cu niște lecții de viață pe care aici nu le-am fi trăit niciodată. Nu ne-am certat și nu ne-am înjurat nicio secundă. În «America Express» nu o să fie niciodată ceva ușor. O să fie greu spre infernal”, a precizat Edward Sanda pentru Spynews.

Iuliana Pepene: „M-am întors la viața mea, pe care o credeam plicticoasă, dar ce să vezi, e minunată”
Iuliana Pepene a revenit la Observator după experiența America Express 2024. Blonda a recunoscut că acum apreciază mai mult lucrurile banale. “M-am întors. Doamne, uitasem cum este să asculți melodia preferată în mașină, uitasem cum e să faci un story pe social media.

M-am întors la viața mea, pe care o credeam plicticoasă, dar ce să vezi, e minunată și am început să apreciez mai mult lucrurile banale pe care fără să îmi dau seama trebuia să le apreciez. Ce experiență! Am multe să vă povestesc!”, a scris ea pe Instagram, după ce filmările pentru America Express s-au încheiat.

Romică Țociu și Cătălin
Mai activ pe rețelele de socializare decât tatăl lui, Cătălin Țociu a postat un filmuleț de pe litoral, unde se află alături de soție și de cei doi copii, la scurt timp de la întoarcerea din America Express 2024. Ba mai mult, colegul Cornel Palade, în emisiunea lui Măruță, că e în vacanță.

Când începe America Express 2024
Emisiunea America Express – Drumul Soarelui va fi difuzată la Antena 1, în curând. Postul TV nu a comunicat încă data de la care show-ul va fi inclus în grilă. În anii anteriori, emisiunea a fost difuzată începând cu luna ianuarie.

Cât valorează premiul cel mare de la America Express
Premiul cel mare pentru care se luptă echipele în competiția America Express 2024 este în valoare de 30.000 de euro. Rămâne de văzut, în noul sezon, care dintre cele două echipe finaliste – Alexia Eram & Aris Melkior Eram și Laura Giurcanu & Sânziana Negru – pleacă acasă cu trofeul și suma pusă în joc.

Regulile sunt deja bine cunoscute: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de euro, marele premiu de la finalul cursei.

Lasă un comentariu