Cine sunt Cuza și Emi de la Asia Express: date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

Cine sunt Cuza și Emi de la Asia Express. Cei doi participă, alături de alte vedete din România, în aventura vieții lor. Oficial, aventura Asia Express a început de câteva zile, când concurenții și echipa de producție a plecat spre prima locația în care vor avea loc filmările.

Cuza și Emi au plecat în Asia Express

Cuza și Emi fac parte, alături de Cucu, din trupa Noaptea Târziu. Cei trei sunt vloggeri și cântăreți, și au făcut mai multe parodii devenite celebre în România. În provocarea Asia Express fac echipă Cuza și Emi, Cucu fiind, până ieri, implicat în alt proiect de televiziune (Survivor România 2021, de la Kanal D).

Cuza, pe numele său real Iulian-Adrian Popescu, și Emi – Emanuel Popescu, au fiecare 29 de ani și sunt prieteni din copilărie. Au fost și colegi de școală în Târgu Jiu, și au sudat, de-a lungul timpului, o prietenie strânsă. Cei doi sunt ca frații, motiv pentru care s-au gândit că nu este variantă mai bună decât să facă echipă în acest concurs extrem de dur.

noaptea tarziu

Cine sunt Cuza și Emi de la Asia Express: date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

Într-un interviu, Cuza a povestit cum a primit această poreclă, care nu are nicio legătură cu numele său din buletin. Totul a plecat de când era în clasa a IV-a.

Când eram în clasa a patra, am jucat într-o scenetă la serbarea școlii și am fost Cuza. Am avut o singură replică, dar probabil atât de bine sau atât de prost am zis-o, că am rămas cu această poreclă, a povestit vloggerul.

Cuza a povestit, într-un interviu că, pe vremea când era în liceu, a dat admiterea la SRI și a fost cu 30 de sutimi sub linie, cu patru candidați peste el. Ulterior a început Facultatea de Drept în Târgu Jiu, unde nu i-a plăcut. A urmat apoi cursurile Universității de Medicină din Timișoara, specializarea Kinetoterapie.

Pe lângă proiectele profesionale, Cuza a intrat în atenția publică și grație relației de iubire pe care a avut-o cu Ramona Olaru, asistenta tv de la Neața cu Răzvan și Dani.

cuza ramona 1

Cine sunt Cuza și Emi de la Asia Express: date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

Cine este Emi, de la Asia Express

Emi este de loc din Târgu Jiu și face parte, alături de Cuza și Cucu, din Trupa Noaptea Târziu. A absolvit Facultatea de Management și pe cea de Educație Fizică și Sport, dar și-a găsit calea făcând divertisment.

Nu cred că vom profesa vreodată în domeniile astea, pentru că noi, în ultimii 3-4 ani, ne-am specializat în online. Acum avem un studio de înregistrări complet echipat, avem patru camere cu care filmam videoclipurile, lavaliere, lumini. Încercăm să fim din ce în ce mai profesionişti, a declarat Emi pentru Libertatea.

Asia Express continuă!

Aventura Asia Express – Drumul împăraților – continuă și în acest an, cu câteva schimbări. În primul rând, prezentatoarea emisiunii este Irina Fodor, care îi ia locul Ginei Pistol aflată în concediu de maternitate. În al doilea rând, cursa nu va mai avea loc pe teritoriul Asiei, ci în Turcia, Georgia și Azerbaijan.