Cine este Toni Iuruc, cel care îi va deveni soț Simonei Halep peste doar câteva zile

0

Toni Iuruc, în vârstă de 42 de ani,  și Simona Halep, în vârstă de 29 de ani, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de doi ani, iar peste câteva zile, cei doi se vor căsători. Sportiva noastră a făcut anunțul important recent, după ce fostul tenismen Ilie Năstase a dat-o de gol. Cine este, de fapt,  Toni Iuruc, cel care îi va deveni soț Simonei Halep, pe 15 septembrie, la Constanța.

Toni Iuruc, un milionar machidon Toni Iuruc este un milionar machidon care a mai avut de-a lungul timpului două căsătorii. De prima soție (Arina, de profesie model, și cu care are un copil) s-a despărțit relativ repede, iar lucrurile nu au stat mai bine nici cu cea de-a doua, Liana. De Liana s-a separat cu puțin timp (câteva luni) înainte de a deveni iubitul Simonei.

Cei doi se căsătoriseră în toamna lui 2018. Conform Fanatik, milionarul de 42 de ani deține șase firme, una dintre acestea fiind de publicitate. Simona Halep și Toni s-au cunoscut în 2019 Simona Halep are din vara anului 2019 o relație cu Toni Iuruc, un om de afaceri aromân care a însoțit-o pe tenismenă și la turneul de tenis de la Wimbledon.

Cine este Toni Iuruc, cel care îi va deveni soț Simonei Halep peste doar câteva zile

Iuruc a apărut însă în fotografiile făcute înainte și în timpul Dineului Campionilor de la Londra, eveniment desfășurat în seara zilei de 13 iulie, după finala masculină. Simona Halep și Toni se căsătoresc pe 15 septembrie Simona Halep, 29 de ani, se va căsători pe 15 septembrie cu Toni Iuruc, 42 de ani. Anunțul a fost făcut de către sportivă, marți, la revenirea în țară după eliminarea de la US Open 2021, informează DigiSport. „Domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare, e un eveniment frumos, am emoţii. Emoţiile sunt diferite de cele de la un Grand Slam, e partea personală”, a spus Simona Halep.