Cine este și cum arată soția lui Horia Brenciu. Gurile rele spun că este prea bătrână pentru artist, dar el o adoră

Horia Brenciu este unul dintre cei mai iubiți artiști din țara noastră. Este cunoscut și are o mulțime de fani și face show de fiecare dată când urcă pe scenă.

Pe lângă faptul că este un artist de succes, are și o familie minunată. Își iubește soția și îi ia apărarea mereu, deși gurile rele spun că nu se potrivesc deloc.

Horia Brenciu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alice, cea care i-a devenit soție în 2014 și care i-a dăruit cel mai frumos dar: o fetiță. Au o familie numeroasă, cu 4 copii, dintre care doi provin din alte relații ale femeii. Mai mult, cei doi au adoptat un băiețel, pe Toma, de care sunt foarte mândri.

Alice și Horia sunt foarte uniți și niciodată nu au existat bârfe la adresa lor. Nu s-au certat niciodată public și nu au permis nimănui să intre în intimitatea lor. În urmă cu câțiva ani, cineva a jignit-o pe femeie, spunând că nu se potrivește cu Horia, fiind mult prea bătrână. Internauții susțin că artistul ar merita ceva mai bun, o femei mai tânără.

Horia nu a stat pe gânduri și i-a luat apărarea soției sale, explicând că o adoră pentru ceea ce este și face. Este mândru de faptul că Alice vrea mereu să evolueze. la 49 de ani, se înscria la cursuri de perfecționare a limbii engleze și se apucase de yoga.

„Soția mea, la 49 de ani, a început să ia cursuri de yoga și să ia cursuri de limbă engleză. O spun cu foarte mare dragoste și vreau să vă spun că un om aflat în jurul vârstei de 50 de ani care zice vreau să fac ceva nou cu viața mea este de aprieciat, este de îmbrățișat, este de urmat’, dezvăluie Brenciu.

Alice pare a fi mare iubitoare de sport. Horia a filmat-o la o ședință de box, unde se descurca de minune, lucru ce-l încânta și mai tare pe artist. Deși are 51 de ani, arată foarte bine și nu se observă deloc trecerea anilor.

Cum s-au cunoscut Horia și Alice
De ani buni trăiesc cea mai frumoasă poveste de iubire și au o familie superbă. Se iubesc de 15 ani și spun că relația lor a rămas la fel de sudată, mai ales pentru că au făcut multe sacrificii pentru a fi împreună. Deși au mai existat probleme între ei, le-au depășit și nu s-a pus vreodată problema de despărțire.

“Ne-am cunoscut în TVR, cu sute de ani în urmă. Am făcut paşi multi până să devenim un cuplu. Şi unul, şi celălalt. Alice mi-a fost producător de trei ori, la TVR în 1999, la Naţional TV în 2004 şi la Pro TV în 2006. Ultima experienţa ne-a apropiat şi mai mult. Chiar dacă au existat perioade mai puţin bune, le-am depăşit cu zâmbete, cu înţelegere, cu generozitate şi multă iubire”, mărturisea Horia.

Lasă un comentariu