Toata tara il stie pe actorul Gabriel Coveseanu, inca de pe vremurile cand prezenta emisiunea Surprize, Surprize alaturi de Andreea Marin. A preferat mereu sa pastreze discretia in ceea ce priveste viata lui privata si se stiu destul de putine lucruri despre aceasta latura.

Cove este unul dintre cei mai indragiti prezentatori TV din Romania! Vedeta TV a fost casatorit de doua ori, iar acum formeaza un cuplu alaturi de Florentina Ene. S-au casatorit in anul 2013, iar doi ani mai tarziu au devenit parinti.

Gabriel Coveseanu mai are un baiat din prima cascnicie, cu Maria Movileanu. Actuala sotie este de profesie medic ginecolog si s-au cunoscut la o petrecere.

„Sincer, nu eram o fană. Mama, în schimb, era. Ea urmărea Surprize, Surprize. Pe vremea aceea, sâmbătă seara eu aveam alt program. Și nici el nu-mi părea genul care să-mi placă. De aceea pot să spun că n-a fost dragoste la prima vedere.

Ne-am cunoscut la o petrecere. La momentul respectiv, fiecare avea viața lui, amândoi eram implicați într-o altă relație. După aceea nu ne-am mai întâlnit. Eu, între timp, m-am și căsătorit și am și divorțat. Apoi ne-am reîntâlnit în același cerc de prieteni, am povestit, ne-am amintit una-alta.

Am luat-o așa cu pași timizi și totul a decurs de la sine. Nici nu ne gândeam că vom rezista mult timp împreună. Au fost și momente în care ne-am speriat un pic, dar ne-am dat seama că suntem făcuți unul pentru celălalt”, a declarat Floentina Ene, soția lui Cove.

florentina sotie cove
Cine este, de fapt, Florentina, sotia lui Cove! Prezentatorul a fost casatorit de doua ori 2

Cove spune ca sotia lui il sustine la bine si la greu: „Atunci când există ceva care nu-mi place, primul lucru pe care îl face e să se pună în locul celuilalt. Lucrează în domeniul medical. (…) E medic ginecolog. Ea este cea care mă susține. Dacă am cea mai mică întristare, suferință, are un umăr și pentru mine”.