In luna martie, Lucian Viziru si sotia lui, Ema, aniverseaza 12 ani de casnicie. Cei doi s-au cunoscut in liceu, dar au reluat legatura 17 ani mai tarziu pe Facebook. In anul 2010 s-au casatorit si la scurt timp au devenit parintii unui baietel.

Ultimii 7 ani, Lucian, Ema și fiul lor i-au petrecut în Germania. Actorul nu mai activează în prezent în domeniul artistic, ci este antrenor de tenis. Recent, familia a revenit în România. Invitat în platoul emisiunii „Teo Show”, Lucian a dezvăluit care sunt planurile lor de viitor.

„Ema lucrează aici. Am venit să o vedem pentru că nu am mai văzut-o de 3 luni. (…) Răsfățul m-a făcut să plec în Germania. Când nu iese așa cum vreau eu, gata, am plecat. Numai când mă gândesc că trebuie să mă întorc mi se face rău. Nu mai am chef”, a marturisit Lucian Viziru.

Despre revenirea în țară, Lucian a mai spus: „Ema stă într-un apartament închiriat, avem unde să stăm. Apartamentul este ultima problemă. Eu trebuie să-mi termin socotelile în Germania cât mai repede cu putință și să văd ce fac aici. În primul rând, o să fac, mai mult ca sigur, tenis. Nu știu dacă voi reveni în televiziune”.

Lucian Viziru 1
Cine este, de fapt, Ema, sotia lui Lucian Viziru. S-au cuplat pe Facebook 2

„N-am avut nici genunchiul la mine, nici inel, când am cerut-o pe Ema. A fost totul spontan, pe loc. În liceu, eram cu ea în parc și mă uitam la stele. Am văzut o stea căzătoare și mi-am dorit ca fata de lângă mine să fie nevasta mea. Nu s-a întâmplat atunci, în liceu, s-a întâmplat 17 ani mai târziu, în același loc, în Parcul Herăstrău. Dar nu aveam inelul, i l-am oferit acum trei zile”, a mai declarat.

„Soția mea este nutriționist specializat în bucătărie vegană”, mai spunea Lucian în martie 2021. Fiul perechii face tenis, pian și saxofon. „Are ureche muzicală”, a mai spus Lucian în emisiunea „Teo Show”.