Cine este bărbatul misterios cu care Elena Udrea a fugit din România

Cine este bărbatul misterios cu care Elena Udrea a fugit din România. Elena Udrea a fugit din România în ziua în care a fost condamnată dosarul Gala Bute. Înalta Curte de Casație și Justiție a decis ca protejata lui Traian Băsescu să petreacă șase ani după gratii. Aceasta nu a putut accepta hotărârea, așa că a decis să părăsească țara alături de un bărbat misterios. Iată despre cine este vorba!

Cine este bărbatul misterios cu care Elena Udrea a fugit din România. Elena Udrea a fost condamnată pe 7 aprilie 2022 la șase ani de închisoare. La scurt timp după aflarea hotărârii luate de Înalta Curte de Casație și Justiție, politicianul a părăsit teritoriul României. Ea a fost găsită în Bulgaria, alături de un bărbat misterios. În fotografia pusă la dispoziție de KANAL D., se poate observa că cei doi se cunosc de mult timp.

Cine este bărbatul misterios cu care Elena Udrea a fugit din RomâniaCine este bărbatul misterios cu care Elena Udrea a fugit din România

Aceasta a fost depistată la Vama Kulata, la granița cu Grecia. Iată care sunt primele informații cu privire la acest subiect!

Cine este bărbatul misterios cu care Elena Udrea a fugit din România

Cine este bărbatul misterios cu care Elena Udrea a fugit din România. Elena Udrea a fost găsită la granița dintre Bulgaria și Grecia, în Vama Kulata. Acolo, ea ar fi ajuns cu ajutorul lui Alexandru Vasile, un bărbat în vârsta de 49 de ani, pe care fosta membră a Camerei Deputaților l-ar fi cunoscut deja. Cei doi se aflau într-o mașină de lux, potrivit stiripesurse.ro.

„În urma cooperării dintre structurile specializate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne şi autorităţile din Bulgaria, femeia, pe numele căreia este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, a fost depistată pe teritoriul Bulgariei. În continuare, se desfăşoară activităţi specifice, în vederea predării femeii către autorităţile din România’transmite IGPR.

Va avea regim de maximă siguranță în primul an de închisoare

Avocatul Raluca Pană a făcut o serie de declarații cu privire la pedeapsa pe care Elena Udrea trebuie să o execute. Se pare că fostul politician va putea lucra doar în interiorul penitenciarului, adică în bucătărie sau bibliotecă.

„Trebuie însă precizat că sunt puține asemenea locuri raportat la numărul total de deținuți’, a declarat Raluca Pană pentru FANATIK.

În ceea ce privește vizitele, Elena Udrea își va putea vedea fetița regulat.

Dacă nu este nou-născut copilul, va avea voie să vină în vizitele normale. Va putea primi vizite o dată pe săptămână . Va avea dreptul doar de câteva ore la aer, iar celula va fi închisă permanent’, a mai precizat avocatul.