Cine e și cu ce se ocupă sora Andreei Marin. Cristina deține propria afacere

0

Andreea Marin e una dintre cele mai cunoscute vedete din România. De zeci de ani apare pe micul ecran. Puțin știu însă că vedeta are și o soră. Cristina e mai mică cu cinci ani decât vedeta. Au o relație bună de când erau mici, sunt alături una de alta atât în momentele fericite, cât și în cele de tristețe. Cristina Chiser, în vârstă de 41 de ani, este sora mai mică a celebrei Andreea Marin. Aceasta activează în domeniul afacerilor, acum ceva vreme a deținut un restaurant cu specific italienesc.

După câțiva ani, s-a reprofilat și și-a deschis un salon de înfrumusețare, scrie wowbiz.ro. Sora Andreei Marin e căsătorită, are și doi copii, un băiat și o fiică, Alessia. Luca are 14 ani, este de-o seamă cu Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr. „Noi am rămas însărcinate aproape în același timp. Între primii noștri copii, Violeta și Luca, băiețelul cel mare al Cristinei, este o diferență de 5 luni”, dezvăluia într-un interviu Andreea Marin.

Andreea Marin și sora Cristina au fost foarte apropiate din copilărie, chiar de când și-au pierdut mama într-un teribil accident de mașină. În emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, vedeta povestea că de atunci mereu a fost alături de Cristina. „Am avut un sentiment de protecție extrem de puternic, pentru că sora mea era atât de mică și o vedeam atât de fragilă, avea doar 4 ani pe atunci. Și nu a fost ușor, mai cu seamă că tatăl meu la acea vreme nu era deloc puternic. Pierderea mamei l-a rănit cumplit, rămăsese cu două fete mici. Plângea în fiecare seară, eu încercam să fiu matură, să echilibrez situația.

Nu știu cât am reușit, am rămas mereu în picioare, protejându-i pe cei dragi, dar eram un copil. Undeva mai târziu, la maturitate lucrurile acestea se decontează. Am ajuns la maturitate într-un punct în care eu nu trăisem niște etape din viață. Nu mi-a fost ușor, a fost un dezechilibru, am avut nevoie și de un terapeut să mă ajute să-mi recapăt cumva copilăria furată de destin, de nimeni altcineva. Însă sunt puternică. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat această forță de a trece prin toate până acum”, a povestit Andreea Marin.