Catalin Zmarandescu a fost invitat in platoul emisiunii La Maruta, la doar cateva zile dupa ce a fost eliminat de la Survivor Romania. Faimpsul a povestit ce se intampla in culisele show-ului de la Pro TV si a raspuns unor intrebari incomode venite din partea publicului.

Emisiunea Survivor Romania este un real succes si tine telespectatorii lipiti de ecranele televizoarelor. Catalin Zmarandescu a facut dezvaluiri picante in cadrul emisiunii lui Catalin Maruta. Intrebat de realizator daca a facut dragoste cineva la Survivor, Zmarandescu a marturisit ca nu stie sa se fi intamplat asa ceva, dar au mai existat momente cel putin intime intre concurenti.

”Marian Drăgulescu și Elena Chiriac nu aveau cum să facă asta, erau în cort cu mine. Până să plec eu, nu. E adevărat că Marian are un somn ciudat, geme în somn, de unde să știu ce face el în somn. L-o fi auzit producția. Ce să fac, să dorm între ei? De restul, nu stiu sigur, dar nu cred”, a spus Cătălin Zmărăndescu, în emisiunea lui Măruță.

Mai mult, Catalin a povestit ce s-a intamplat, de fapt, atunci cand a dormit cu Natalia Duminica in brate: ”Am dormit cu Natalia în brațe. Asta este, așa a fost în seara asta, eram înghesuiți.Avansuri, nu, dar o dată, m-am trezit că m-a luat cineva în brațe, eu dormeam, era Laura. Singurele avansuri, ca să zic așa, au venit din partea lui Emil. Mi-a zis că arăt bine că am slăbit. Am tăcut. Mi-a zis că arăt cool. Am tăcut. Emil e un tip despre care nu știi dacă glumește sau e serios. Eu a tratat-o ca pe o glumă”.

In cele 71 de zile de competitie, Catalin Zmarandescu a slabit 25 de kilograme.