Chef Cătălin Scărlătescu, detalii despre relația cu actrița Doina Teodoru: „Mi-a dat Dumnezeu de toate” Citeşte întreaga ştire: Chef Cătălin Scărlătescu, detalii despre relația cu actrița Doina Teodoru: „Mi-a dat Dumnezeu de toate”

Chef Cătălin Scărlătescu (49 de ani) este rezervat când vine vorba despre viața sa privată. Juratul „Chefi la cuțite” formează de mai bine de un an un cuplu cu actrița Doina Teodoru (32 de ani), câștigătoarea sezonului 3 „iUmor”. Între bucătar și actriță este o diferență de vârstă de 17 ani. Recent, Cătălin a vorbit despre relația lui cu Doina.

Chef Cătălin Scărlătescu, detalii despre relația cu actrița Doina Teodoru: „Mi-a dat Dumnezeu de toate”

„Nu i-a luat prea mult să mă cucerească, m-a luat pe sus așa. S-a întâmplat pur și simplu, ne-am văzut… A trecut ceva timp de atunci, a trecut un an și ceva. Eu tot timpul am fost iubit, tot timpul am fost fericit, rare sunt momentele când sunt supărat. Mi-a dat Dumnezeu de toate, mi-a dat bucătărie, mi-a dat o meserie spectaculoasă, după ce am muncit de mi-a venit rău, mi-a dat și poezia cu televiziunea unde e și mai frumos”, a declarat Cătălin Scărlătescu la Antena Stars, potrivit Spynews.

„Încă nu ( n.red.: nuntă). La lucrurile astea nu poți să te gândești. Ce faci, îți pui ceasul să sune la data de, la ora de? Când vine momentul, sunt spontan. Sinceritatea contează cel mai mult, dacă ești sincer, ai orice. Dacă există respect e și mai bine. Dacă ești sincer și ai respectul ăla normal în tine, nu mai ai nevoie de nimic. Dragostea te lovește!”, a completat.

Cătălin Scărlătescu

În aprilie 2022, invitat alături de Doina în emisiunea „Prețul cel bun”, Cătălin a mai spus: „Da, gătesc (n.red.: acasă). Totul începe cu o sticlă de vin și pe urmă începem și gătesc. Eu fac cina, ea micul dejun”. „Este o relație foarte specială și frumoasă… Și așa vreau să rămână”, mai declara Cătălin Scărlătescu în iarna anului trecut, pentru CANCAN.

Doina a urmat cursurile Universității de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, în prezent jucând în piese ale mai multor teatre din Capitală și nu numai.

„I-am zis mamei într-o zi că eu vreau să mă fac actriță și cu asta am rămas. Apoi, prin clasa a șaptea sau a opta, am văzut la Teatrul Muzical din Galați o piesă pusă în scenă de cei de la UNATC, «Fluturii sunt liberi», și mi-am zis că asta e ceea ce îmi doresc și eu să fac în viață: teatru!”, declara Doina în mai 2017, pentru viata-libera.ro.