Centrele de vaccinare din ţară vor primi tranchilizant de cai, în caz că vine Şoşoacă

0

Incidentele din ultimele zile, când Diana Şoşoacă şi acoliţii ei au atacat centrele de vaccinare din Moldova, n-au trecut neobservate de autorităţi! Potrivit unei directive emise de CNCAV, medicii din mediul rural vor primi, pe lângă dozele săptămânale de vaccin, şi o doză zdravănă de tranchilizant pentru cai, în caz că se trezesc cu Şoşoacă la uşă.

„Nu ştim dacă e din cauza defrişărilor sau a schimbărilor climatice, dar e clar că Şoşoacă coboară tot mai des din pădure, iar jandarmii se tem să intervină după ce sprayul de urs s-a dovedit ineficient. Am procurat, în schimb, aceste fiole de sedativ pentru cai, pe bază de ketamină şi diazepam dublu concentrat, care pot fi administrate cu o simplă seringă suflată printr-un cornet. Sper să fie suficient. Doamne-ajută”, a explicat colonelul Gheorghiţă.

În plus, medicii care efectuează vaccinarea sunt rugaţi să închidă bine frigiderul unde îşi ţin sandvişurile pentru prânz, existând bănuiala că, de fapt, acestea o atrag pe Şoşoacă în curtea dispensarelor.

„Bătrânii spun că poate adulmeca o felie de parizer de la 2 kilometri. Eu ţin cont de asta şi îmi atârn în fiecare zi pacheţelul într-un copac, departe de centrul de vaccinare unde lucrez”, precizează un medic din Suceava.

Acesta este un pamflet!