Ce spune Connect-R despre căsătoria cu Misha. Artistul a recunoscut ce regrete are

Connect-R a făcut declarații inedite legate despre căsătoria pe care a avut-o cu Misha. Fostul concurent de la Asia Express a fost întrebat în podcast-ul lui Mihai Morar dacă mariajul a fost „o cutie” pentru el. Răspunsul cântărețului l-a luat prin surprindere, fiind unul la care poate puțini se așteptau. A recunoscut că a folosit căsnicia ca pe o „unealtă” pe care, din nefericire, nu a trăit-o în toată profunzimea ei.

Connect-R a vorbit despre căsnicia pe care a avut-o cu Misha, mama fetiței lui, la cinci ani de la divorț. Cei doi cântăreți se respectă reciproc și se implică în aceeași măsură în creșterea și educația micuței Maya. Deși au ales să urmeze drumuri separate, au rămas doi părinți responsabili pentru ea, copilul lor legându-i pe vecie.

Vestea divorțului a fost un șoc pentru fanii și apropiații lor, mai ales că au împreună o fetiță. Artistul a fost invitat recent în podcast-ul lui Mihai Morar și nu a ezitat să vorbească despre căsnicia pe care a avut-o cu artista. A dezvăluit ce a reprezentat, de fapt, pentru el căsătoria și ce regret are.

Ce a spus Connect-R despre căsătoria cu Misha

La un moment dat, Mihai Morar l-a întrebat pe Connect-R dacă nu cumva căsnicia cu Misha a reprezentat o „cutie” pentru el. Artistul a spus că mariajul a reprezentat pentru el, de fapt, un element exterior despre care a crezut că-l va împlini.

„Căsnicia pentru mine a fost, din păcate, un alt element exterior pe care eu am considerat că o să mă împlinească. Dar, nu aia te împlinește. Nici aia nu te împlinește”, a precizat Connect-R.

Artistul credea că mariajul îl va scăpa de frica de singurătate. Ulterior, el și-ar fi dat seama că ce l-a ajutat să scape de această teamă a fost, de fapt, credința. Susține că nu e singur niciodată și consideră că nu singurătatea e urâtă, ci însingurarea.

„Căsnicia am folosit-o, din păcate, ca pe o unealtă”

În continuare, Connect-R a recunoscut că a folosit căsnicia ca pe o „unealtă” și că nu a trăit-o în profunzimea ei. Regretă acum că a trăit-o ca pe un beneficiu. Inițial, el credea că ideea de căsătorie are la bază „extragerea de fericire de la unul la celălalt”. Ulterior, a realizat, că, de fapt, e vorba despre „împărtășirea sentimentului de fericire de la unul la celălalt”.

„Căsnicia am folosit-o, din păcate, ca pe o unealtă și nu am trăit-o în profunzimea ei, aia a fost greșeala mea. Am luat-o ca pe un beneficiu, ceva care o să mă împlinească și o să mă facă fericit. Am crezut că ideea de cuplu și de căsătorie se bazează pe extragerea de fericire de la unul la celălalt, când, de fapt, ea se bazează pe împărtășirea sentimentului de fericire de la unul la celălalt, lucru pe care eu nu l-am înțeles”, a spus cu regret artistul.

Connect-R nu se gândește să-și refacă viața amoroasă

În prezent, Connect-R susține că nu se gândește să-și refacă viața amoroasă. Spune că îi este bine și așa, fără relație. Cu Misha se înțelege bine și la cinci ani de la divorț. Locuiesc împreună alături de fiica lor, Maya, chiar dacă nu mai formează un cuplu.

„Nu visez nu, sincer nu. Nu mă gândesc, nici nu mă gândesc. Îmi e bine așa. Da, 5 ani de la divorț, dar ne înțelegem bine, e minunat așa. Oricum nu o să mai dureze mult, dar este extraordinar, ne înțelegem super bine ca părinți”, a mai dezvăluit Connect-R.