Ce spune Claudia Pătrășcanu despre fosta ei cumnată. Gestul artistei față de sora lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu nu mai formează de foarte mult timp un cuplu cu Gabi Bădălău, însă recent aceasta a făcut un gest suprinzător pentru sora celui care i-a fost soț și cu care a făcut doi copii. Se pare că cele două femei au rămas în relații bune, în ciuda neînțelegerilor dintre Claudia și fostul ei soț.

Ce spune Claudia Pătrășcanu despre fosta ei cumnată

Cântăreața vorbește numai în termeni laudativi despre Sabrina, sora lui Gabi Bădălău. Cele două au fost cumnate, s-au înțeles bine, și se pare că relația lor de prietenie a continuat în ciuda neînțelegerilor dintre Claudia și Gabi, care au culminat cu un divorț. În luna mai, sora lui Gabi Bădălău va avea cununia religioasă, la care cântăreața și-ar fi dorit să fie prezentă. Acest lucru nu va fi posibil întrucât Claudia are un eveniment de onorat chiar în acea zi. Este bucuroasă că vor fi prezenți, alături de tinerii însurăței, cei doi copii ai ei.

Eu am un eveniment de onorat. Parte din mine va fi acolo, copiii mei. Întotdeauna am fost în relații bune cu sora lui Gabi, rămâne în sufletul meu orice s-ar întâmpla, și am considerat-o că pe o soră, nu că pe o cumnata în perioada căsniciei mele cu Gabi, a spus Claudia Pătrășcanu.

Artista a dezvăluit că are multe în comun cu fosta ei cumnată, chiar și luna în care a ales să se căsătorească. Tot în mai a fost și nunta ei cu Gabi Bădălău. Acum, Claudia spune că este lângă sora fostului ei soț, cu sufletul și gândurile bune în cea mai frumoasă zi din viața ei.

Gestul Claudiei Pătrășcanu față de sora lui Gabi Bădălău

Chiar dacă nu va putea fi prezentă la nunta fostei ei cumnate, Claudia Pătrășcanu a spus că mirii sunt suflete pereche și le-a dedicat una dintre cele mai sensibile piese ale ei. Se numește Povestea noastră și vorbește despre dragostea adevărată.

Acești viitori miri sunt suflete pereche. Le voi dedica piesa Povestea Noastră și lor în momentul în care eu o voi cânta pe scena în acea seară, a spus Claudia Pătrășcanu pentru Click.ro.

Dacă artista are așa o relație bună cu sora lui Gabi Bădălău, nu același lucru se poate spune despre actuala parteneră de viață a omul de afaceri. Bianca Drăgușanu nu a fost invitată la nuntă și, conform informațiilor apărute în presă, nu are o relație nici cu mama și nici cu sora iubitului ei.