\Ce se întâmplă între Marius Crăciun și Irisha de la „Survivor”. Faimoasa a spus adevărul despre relația lor. „Ce frumos ți-ar sta la mine în casă”

0

Irisha și Marius Crăciun au fost doi dintre cei mai apreciați concurenți de la „Survivor”. Chiar dacă au făcut parte din echipe diferite, între cei doi s-a legat o frumoasă prietenie.

S-a speculat multă vreme pe baza unei posibile relații dintre Marius Crăciun și Irisha de la „Survivor”, însă cei doi nu au oferit prea multe detalii despre viața lor privată.

Cei doi foști concurenți de la „Survivor” infirmau zvonurile cum că ar exista posibilitatea vreunei relații de iubire între ei. „Eu nu mi-am făcut gânduri și nici nu mă uitam după fete. Într-adevăr, ne uitam după fete, dar nu aveam nicio reacție. Nu mi-am închipuit că pot avea ceva cu Irisha, pentru că ar fi prea mult ea pentru mine.”, declara Marius Crăciun recent, pentru Wowbiz.ro.

Cu toate acestea, Irisha a dat cărțile pe față la „Teo Show”, recunoscând faptul că Marius i-a făcut avansuri recent. „Da (n.r. – Marius i-a făcut avansuri). Dar, în general, o femeie se simte mai apreciată, mai specială în momentul în care un bărbat îi face avansuri sau complimente, că și astea pot fi… Uite, un compliment ar fi: Ce frumos ți-ar sta la mine în casă”, a mărturisit Irisha la Kanal D.