Ce se întâmplă între Alexandra Stan și soțul ei, după căsătoria secretă. Emanuel a șters toate imaginile cu artista de pe contul de socializare

0

Alexandra Stan și Emanuel s-au căsătorit în urmă cu doar câteva luni, în mare secret, artista anunțând evenimentul exclusiv pentru revista VIVA!, care a și publicat primele imagini cu vedeta în rochia de mireasă.

Se pare că între interpretă și soțul ei, situația nu este tocmai roz, zvonurile cum că deja s-au despărțit apărând recent. Alexandra Stan s-a căsătorit în mare secret cu Emanuel Necatu, dar la scurt timp vine și vestea că cei doi s-au despărțit.

Recent, gestul artistei de a șterge imaginile de pe rețelele de socializare a dat tuturor de gândit. Acum, și Emanuel a șters toate pozele cu Alexandra de pe social media, gest prin care mulți sunt de părere că a confirmat despărțirea de cea care i-a devenit soție în luna mai.

Un alt detaliu care a amplificat zvonurile despărțirii a fost reprezentat de faptul că Alexandra Stan a fost surprisă fără verighetă, scrie VIVA!. Acum, soțul Alexandrei Stan, Emanuel Necatu, a șters și el pozele cu artista de pe rețelele sociale.