Au aparut primele informartii cu privire la cauzele decesului fostei sotii a lui Donald Trumo! Ivana Trump a fost gasita decedata in propria casa, in orasul New York!

Potrivit unui purtator de cuvant, oamenii legii au observat ca Ivana a cazut pe scari, iar acum au fost facute publice rezultatele raportului medico-legal.

Ivana Trump ar fi murit în urma impactului, după ce a suferit răni de impact în zona trunchiului. Medicul legist care s-a ocupat de cazul său a conchis că este vorba despre mai multe „răni de impact contondent” și au fost provocate de o căzătură. Din acest motiv, nu există suspiciuni în ceea ce privește moartea sa.

Hotărârea oficială a venit la doar o zi după ce Ivana Trump, în vârstă de 73 de ani, a fost găsită moartă în imobilul său din Manhattan, în urma unui apel primit de pompieri. Cineva din familie a luat legătura cu autoritățile, pentru că nimeni nu o mai văzuse de ceva vreme. Când autoritățile au ajuns, au constatat decesul.

În urma acestui eveniment, vineri, 15 iulie 2022, Procuratura Generală a statului New York a anunțat că este de acord să amâne depunerea mărturiilor lui Donald Trump și fiul săi, programate inițial pentru săptămâna viitoare, pentru a o comemora pe Ivana.

Donald Trump dar și fiul său, Donald Jr. și Ivanka urmau să fie chestionați săptămâna viitoare de anchetatorii din biroul procurorului general Letiția James, ca parte a unei investigații asupra modului în care Organizația Trump a declarat valoarea diferitelor active imobiliare. James va trebui să afle dacă beneficiile financiare din companie precum impozitele reduse, condițiile bune de împrumut care favorizează diverși indivizi etc. au fost impuse ilegal.

Potrivit unei surse Dailymail, Ivana Trump și-a petrecut ultimele zile pregătindu-se pentru o vacanță la Saint Tropez, care avea să aibă loc în această vineri.

Donald Trump și Ivana Trump aveau împreuna trei copii, fiind căsătoriți în perioada anilor 1977 și 1992, când a doua soție a fostului președinte american a apărut în peisaj.

Donald Trump a ținut să-i mulțumească pentru tot ce este el, descriind-o pe Ivana drept „frumoasă și minunată” în timp ce aducea onorurile pentru legătura creată în creșterea celor trei copii: Donald Jr, Eric și Ivanka.

„Sunt foarte trist să vă informez pe toți care ați iubit-o, și sunteți mulți, că Ivana Trump a decedat în casa ei din New York City. A fost o femeie minunată, frumoasă și grozavă, care a avut o viață minunată și inspirațională. Mândria și fericirea sa a dat naștere la trei copii: Donald Jr, Eric și Ivanka. A fost atât de mândră de ei pe cât de mândri suntem noi de ea. Odihnește-te în pace, Ivana!”, a fost mesajul postat de președintele Donald Trump.