Ce scria pe tricoul pe care Elena Udrea îl purta atunci când a fost prinsă de poliție în Bulgaria și cât costă piesa vestimentară

În ziua în care a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare, în dosarul Gala Bute, Elena Udrea a plecat din țară, dar a fost prinsă de polițiști în Bulgaria, aproape de frontiera cu Grecia, la mai puțin de 3 ore de când fusese emis mandatul de arestare pe numele ei.

Autoritățile au precizat că Elena Udrea a ieșit din țară legal, pentru că la acea oră nu exista nicio măsură legală care să o împiedice să părăsească țara, însă nefiind găsită la domiciliu, după hotărârea instanței, ea a fost dată în urmărire generală.

Când a fost prinsă în Bulgaria, Elena Udrea purta o ținută casual, compusă din blugi și tricou, pe care o accesorizase cu o pereche de pantofi cu toc. Tricoul purtat de fostul ministru a atras atenția imediat pentru că avea scris pe el numele brandului de lux Gucci.

Ce scria pe tricoul pe care Elena Udrea îl purta atunci când a fost prinsă de poliție în Bulgaria și cât costă piesa vestimentarăDeși tricoul alb cu imprimeu arată ca oricare altul, prețul este unul impresionant, ținând cont că vorbim despre un brand de lux. Tricoul pe care Elena Udrea îl purta, atunci când a fost prinsă de poliție în Bulgaria, costă aproape 500 de dolari, adică puțin peste 2.000 lei, conform site-ului de modă Editorialist.com