Ce s-a intamplat cu vedetele din Romania care au renuntat la ortodoxie si s-au dus catre alte secte: „Prietenii spun ca am facut…”

Persoane celebre din tara noastra au trecut la alte secte, alegand sa renunte la ortodoxie .

Dana Nalbaru, a marturisit in podcast-ul „Fain & Simplu” realizat de Mihai Morar cum s-a pocait, dar si ce s-a intamplat.

„Eu nu sunt facuta pentru a fi persoana publica. La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocaita si imi doresc sa ma pocaiesc si mai mult. Astfel ca in fiecare zi a vietii mele sa il fac pe Iisus mandru de mine si sa tind spre Dumnezeu in fiecare zi a vietii mele.

Am invatat ca poti trai in lume, dar nu cu lumea. Am invatat ca pot fi fericita cu putine lucruri”, a dezvaluit Dana Nalbaru in podcastul lui Mihai Morar.

„Cand baietelul meu s-a imbolnavit, anul trecut, in ianuarie, si a trecut printr-o operatie destul de grea, am trecut printr-un moment in care am crezut ca o sa-l pierdem. Nu am fost disperata, am avut cu adevarat credinta ca lucrurile vor fi bine.

M-am pus pe genunchi si m-am rugat. Si am stiut ca el va fi bine, pentru ca atunci Domnul a vorbit. Una este sa crezi si alta este sa te increzi in Dumnezeu”, a mai spus fosta cantareata.

Desi ea a ales sa urmeze o cale spirituala diferita, sotul ei, Dragos Bucur, a decis sa ramana la religia crestin-ortodoxa.

Ce religie au copiii Danei Nalbaru?

Cand a fost intrebata despre religia copiilor, Dana Nalbaru a declarat ca doreste sa le ofere libertatea de a alege ceea ce considera ca este potrivit pentru ei, in functie de cum se simt.

„Nu, nu-i oblig pe copiii mei sa faca nimic. Copiii mei nu au fost obligati nici sa mearga la scoala. Ei invata liber. Nu oblig pe nimeni sa creada ce cred eu sau sa faca ce fac eu.

Sper ca doar prin faptele mele sau prin cuvintele mele, copiii mei sau prietenii mei vor schimba ceva in viata lor ca sa fie la fel de linistiti. Mi-as dori ca toata lumea sa inteleaga ce am inteles eu’‘, a spus aceasta.

Sotul ei, Dragos Bucur, a spus ca, indiferent de credinta fiecaruia este important ca amandoi sunt oameni credinciosi, cu valori morale bine inradacinate si cu iubire pentru Dumnezeu.

„Da, credinta este importanta si, din pacate, am senzatia ca este sub un asediu coordonat de cativa ani.

Am devenit constient de acest lucru de curand, atunci cand mi-am dat seama ca a devenit cool sa fii ateu si un semn de primitivism sa fii crestin”, a declarat Dragos Bucur.

Bodo si sotia sa s-au pocait in anul 2010

„Este adevarat, m-am pocait si botezat impreuna cu sotia mea, Loredana, dar si cu Dida Dragan, in Biserica Riul Vietii, de catre Pastorul Razvan Mihailescu, un om ales. Recunosc ca la aceasta decizie a contribuit si Loredana.

Imi repeta mereu dupa nunta si dupa ce ne-am mutat in casa noua: Ce bun e Domnul! Noi ce facem pentru El? Cum sa-i rasplatim bunatatea? Vedeam clar ca nu aveam nicio contributie pentru tot ce ni se intampla”, a spus Bodo, conform crestintotal.ro.

Marian Aliuta, botezat din nou, la 45 de ani

 

”Am avut chemarea asta, am simtit lucrul acesta, nu m-as intoarce inapoi. Am trecut prin niste probleme si Dumnezeu asa m-a chemat. Nu mi-e rusine sa spun ca am avut niste probleme financiare, am avut bani, m-am blocat si lucrurile au revenit la cum erau inainte.

Eram foarte suparat. A inceput sa ii spun problemele si sa il rog sa ma aduca acolo unde eram. Eu mi-am batut joc de bani, mi-a oferit tot ce am vrut”, a spus Marian Aliuta pentru antenastars.ro.

„Vreau sa va spun ca azi a fost o zi de mare bucurie pentru noi, pentru Cer si pentru familia Aliuta. Marian imi povestea ca o ruda i-a spus: ‘Degeaba incerci tu sa te pocaiesti ca esti prea pacatos ca sa te mai ierte Dumnezeu!’.

Imi povestea ca a avut vicii multe, sotia afla despre ‘escapadele’ lui din ziare si simtea ca nu are scapare din aceste ghiare ale pacatului. Pana sa afle Cuvantul lui Dumnezeu a crezut ca e imposibil sa scapi de pacate si chiar ca a scapa de ele inseamna ‘nefericire’, desi pacatele ii aduceau nefericire lui si familiei.

Insa azi a marturisit un cuget curatit de orice pacat inaintea martorilor vazuti si nevazuti in apa botezului, asa cum Biblia ne cere sa o facem. Azi, Marian si Mari Aliuta au facut ce si Hristos a facut, anume Botezul in Apa ca marturie a puritatii. Am plans de bucurie si am predicat cu mari emotii, stiind ca botezul lor inseamna cea mai mare minune din viata lor si cea mai mare bucurie pentru Cer”, a transmis si pastorul Toni Berbece.

Lasă un comentariu