Ce s-a întâmplat cu averea lui Viorel Lis. Oana Lis, dezvăluiri cutremurătoare: ”Nu-l ajută nimeni…” Ce-a putut să spună soția fostului primar al Capitalei

Rudele acestuia nu îl ajută în cele mai grele clipe din viața lui, susține Oana. Ba mai mult decât atât, proprii nepoți l-au dat în judecată pe Viorel Lis. Așa au ajuns cei doi soți într-o situație disperată din punct de vedere financiar, fiind nevoiți să ceară public ajutor.

Oana Lis a cerut public ajutor financiar

Soția lui Viorel Lis s-a săturat să fie acuzată că stă cu acesta doar pentru bani. Recent, a dezvăluit pe rețelele de socializare că se află într-o situație extrem de dificilă. Nu are suficienți bani încât să plătească tratamentul soțului ei, care se află internat într-o clinică.

‘Așa cum vă ziceam, azi vă cer ajutorul pentru Vio. I-am promis că voi fi alături de el până în ultima clipă și că nu-l las la azil, asta e cea mai mare frică a lui. Este o persoană lucidă, conștient de el și vrea să stea acasă în patul lui până în ultima clipă.

Problema e că de ceva timp a devenit o persoană cu dizabilități cu un handicap locomotor și nu am știut cât de greu e să ai grijă totală de o persoană cu asemenea probleme, nu am știut provocările unei persoane cu dizabilități, care nu mai poate merge nici la doctor pentru că nu există rampă la bloc și, fiind o persoană masivă, nici în trei oameni nu-l putem căra în brațe, nu am știut cât de scumpă e o recuperare făcută acasă, că trebuiesc tot felul de creme pentru escare, câte bare de susținere trebuie instalate prin casă, off.

Nu ai cum să prevezi la ce boli si încercări te supune viața. Eu voi lupta în continuare oricum pentru că el este familia mea. Știu că Dumnezeu lucrează prin oameni. Dacă puteți și doriți să donați pentru el, pentru recuperare și o eventuală operație, acesta e contul lui. RO09BRDE445SV75434934450, Lis Viorel. Vă mulțumim anticipat’, a dezvăluit Oana Lis.

Viorel Lis, dat în judecată de nepoți

Soția fostului edil a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare despre cei doi copii ai acestuia, din primele căsnicii. Adrian Lis, artist plastic și Alina Lis, nu l-ar ajuta deloc pe tatăl lor. Mai mult decât atât, Viorel Lis ar fi fost dat în judecată de către cei trei nepoți.

‘Nu vreau să comentez de ce nu-l ajută copiii, eu și Viorel ne ajutăm doar între noi. Și nu că nu-l ajută nimeni din familia lui, dar are și proces, l-au dat nepoții în judecată, ca să mute niște pomi la țară, e vorba despre niște pruni. Nici acum nu s-a încheiat procesul. Nepoții nu-l ajută, copiii, nu’, a dezvăluit Oana Lis, pentru Ego.ro.

În anul 2019, după ce a murit sora lui Viorel Lis, acesta a fost dat în judecată de copiii ei, pentru că fostul edil ar fi plantat niște pruni pe un teren comun din Argeș, pe care trebuie să îl împartă între ei. Nici măcar acum nu au renunțat la proces, deși unchiul lor nu se mai poate măcar deplasa în instanță. Soțul Oanei este obligat să își trimită avocații la Tribunalul Argeș, din această cauză.

Ce spunea Viorel Lis despre fiul din prima căsnicie

Adrian Lis, de meserie artist plastic, este fiul lui Viorel din primul mariaj al acestuia. Fostul edil mărturisea în urmă cu câțiva ani că nu are deloc o relație bună cu acesta.

Pe băiat nu l-am mai văzut de doi ani, s-a îndepărtat. Pentru mine cred că nu mai există. Are 35 de ani. A fost din prima căsătorie, e talentat, a terminat Arte Plastice, are și un copil. Are viața lui’, mărturisea Viorel Lis, conform sursei citate anterior.

Acest lucru a fost confirmat și de Adrian.

„Da, nu ne mai vedem de câțiva ani, ne mai auzim din când în când la telefon. E mai bine așa!’, declara Adrian Lis, pentru Kanal D.

Apel umanitar. Donații pentru Viorel Lis

Iată mesajul postat de Oana Lis pe Facebook:

Dacă puteti si doriți să donați ptr el, ptr recuperare si o eventuală operație, acesta e contul lui. RO09BRDE445SV75434934450, Lis Viorel. Vă mulțumim anticipat