Ce s-a aflat despre George Simion chiar înainte de nuntă. Cine sunt copiii de care are grijă politicianul

Bat clopote de nuntă pentru George Simion, politicianul AUR despre care multă vreme nu s-a știut nimic din viața sa personală/sentimentală. Imediat cum în spațiul public au apărut informații despre nuntă, toată lumea a fost curioasă să afle cine este mireasa și cum se previzionează viitorul tânărului politician.

Ce s-a aflat despre George Simion chiar înainte de nuntă

Liderul AUR a făcut o dezvăluire surprinzătoare cu puțin timp înainte de nuntă, George Simion a postat un video în care ajunge la o familie din Filiași, iar ceea ce a anunțat a înduioșat pe mulți. Se pare că politicianul are grijă de câțiva copii dintr-o familie fără posibilități materiale, îi duce la mare înainte de începerea școlii și a ținut neapărat să-i cheme și la nunta sa.

Am ajuns la o oră târzie la ei, la copiii mei de care am promis să am grijă, în Filiași, dar nu puteau fix ei să lipsească de la nuntă. Am primit acordul domnului Nicu să ducem băieții la mare înainte de începerea școlii. Copiii au rezultate foarte bune și îi voi susține în continuare, iar pentru cei care vreți să-i ajutați cu donații aveți numărul de telefon în comentarii”, a scris George Simion în dreptul postării.

Politicianul se ocupă îndeaproape de acești copii care au rezultate bune la învățătură. El le oferă o bursă, îi duce la mare în vacanța de vară și mai noi a avut grijă să-i invite la nunta lui.

Liderul AUR i-a invitat pe toți cei care vor și pot să doneze la numerele de telefon pe care el le-a făcut publice. Este vorba despre un caz social. Copiii sunt cuminți și foarte silitori la școală, iar posibilitățile materiale ale părinților lor sunt limitate.

George Simion face nuntă cu 15.000 de persoane

Politicianul George Simion se căsătorește pe 27 august. Acesta a anunțat că va avea o nuntă mare la care sunt așteptate să participe în jur de 15.000 de persoane. La trei zile după eveniment, liderul AUR va pleca la mare împreună cu cei trei băieței cărora le-a promis că îi va bucura înainte de începerea școlii.

Simion le-a spus acestora că mai întâi trebuie să stea de vorbă cu tatăl lor ca să primească acceptul pentru această vacanță și i-a anunțat pe băieți că îi așteaptă la nuntă.

“Am venit la voi ca să vă dau bursa și să vorbim cu tata că toată lumea ne-a contactat să ne întrebe cum poate să te ajute. Și mergem înainte la mare, și mergeți și la mine la nuntă. Am nuntă mare”, a mai adăugat Simion.

george simion ilinca

George Simion, în vârstă de 35 de ani, a anunțat că se căsătorește cu Ilinca, o tânără în vârstă de 24 de ani. Politicianul i-a invitat la nunta sa pe toți cei care îl apreciază, îl urmăresc pe rețelele sociale și îl susțin în cariera politică.