Ce pensie uriașă are Monica Tatoiu! Cât încasează lunar fosta femeie de afaceri

0

Fosta femeie de afaceri, Monica Tatoiu, a dezvăluit suma pe care o încasează lunar din pensia a peste 40 de ani de muncă. De Răzvan Angelescu

Monica Tatoiu, cunoscută pentru aparițiile de la Tv, duce o viață liniștită, după ce a ieșit la pensie. Această a făcut recent o dezvăluire cu privire la banii pe care îi primește lunar de la stat .

Monica Tatoiu a început să lucreze de la 16 ani și chiar dacă a provenit dintr-o familie instărită, nu a renunțat până nu a obținut o funcție de conducere.

Monica Tatoiu a dezvăluit suma fabuloasă pe care o primește lunar

Vedeta a dezvăluit recent suma de bani pe care o încasează:

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru. Am o pensie mare, pentru că toate veniturile au fost trecute în cartea de muncă. Am fost obișnuită să muncesc de la 16 ani. Nu am renunțat să muncesc. Doar că acum o fac gratuit”.

Monica Tatoiu tunsa scurt

Apogeul carierei Monicăi Tatoiu

Monica Tatoiu a început să lucreze pentru 600 de dolari pe lună și a ajuns la 10.000 de euro, spre finalul carierei.

Chiar dacă a ieșit la pensie, această nu se plictisește și își umple timpul cu alte activități:

”Dau meditatiii pe skype, am publicat două cărți, scriu două editoriale săptămânal, lucrez la o carte despre modul în care economicul a determinat politicul din ‘45 încoace. Acum învăț despre sistemele de înarmare.

Merg la poligon la trageri”.

Monica Tatoiu are 65 de ani și locuiește alături de soțul ei într-o vilă luxoasă din București.