Ce pensie alimentara incaseaza lunar Madalina Ghenea de la Matei Stratan, tatal fetitei ei: “Platesc singura chiria”

Madalina Ghena a rabufnit pe o retea de socializare. Frumoasa romanca a dezvaluit ce pensie alimentara plateste Matei Stratan in fiecare luna pentru fetita lor, Charlotte.

Madalina Ghenea este una dintre cele mai frumoase femei din Romania si a cucerit o lume intreaga cu aparitiile ei. Actrita a avut o relatie frumoasa cu Matei Stratan, un afacerist din Romania, dar s-au despartit in urma cu mai multi ani.

Cei doi au luat-o pe drumuri separate la scurta vreme dupa ce fetita lor, Charlotte, a venit pe lume. Madalina Ghenea marturisea la acea vreme ca relatia lor s-a rupt din cauza infidelitatilor barbatului.

Actrita a tinut sa precizeze ce suma plateste lunar fostul ei iubit pentru cresterea fetitei lor, dupa ce in presa au aparut mai multe speculatii cu privire la acest lucru. Madalina Ghena a marturisit ca singurii bani pe care ii primeste lunar este suma de 1500 de euro si a dat de inteles ca nu are cum sa se intretina si ea cu aceasta suma.

„Iar aberaţii! Plătesc singură chiria la Milano, nu plăteşte nimeni pentru mine. Charlotte primeşte 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei”,  a spus Mădălina Ghenea la Insta Story.

Frumoasa romanca este independenta si a marturisit ca in acest moment se afla intr-o vacanta, iar ea a suportat toate costurile: „Încetaţi cu prostiile! În acest moment sunt în vacanţă cu fiica mea şi ţin să precizez că am plătit eu biletele de avion şi hotelul!”.