Ce masina are, de fapt, sotia lui Mihai Bobonete din Las Fierbinti! Catalina s-a tranformat in ultimii ani

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai apreciati comedianti din Romania! Actorul are o familie frumoasa si se mandreste cu sotia si copiii ori de cate ori are ocazia! Sotia artistului este o prezenta destul de discreta, iar in ultimii ani este din ce in ce mai atenta la aspectul ei fizic.

Mihai Bobonete este cunoscut publicului larg după rolul lui Bobiță, cârciumarul satului din „Las fierbinți”. Mii de români urmăresc prestația vedetei și râd în hohote alături de personajul acestuia.

Comediantul este fericit și în viața personală. Actorul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cătălina. Cei doi sunt împreună din 2003. Soții cresc doi copii.

„Acum, după 25 de ani de când te-am cunoscut, pot spune clar că ești unica și singura mea dragoste adevărată! Te iubesc! La mulți ani! Cadoul mai pe seară când termin cu munca asta”, a fost mesajul lui Mihai Bobonete.

Artistul povestește că a fost nevoit să lupte pentru fericirea personală. Se pare că jumătatea lui Bobonete nu a fost atât de ușot de cucerit. Cei doi s-au cunoscut în adolescență.

„La 14 ani, când a venit vremea să dau la liceu, am intrat la Slobozia, la mate-fizică, la „Mihai Viteazul’. Și am stat în internat, unde existau două camere de băieți și 30 de camere de fete, de la vârsta gimnaziului până la postliceală. Acolo am cunoscut-o și pe Cătălina, la o petrecere, în cantina internatului. Am invitat-o la un dans și aia a fost. Ea avea 12 ani, eu 14, iar motivul pentru care venise acolo era că avea o soră mai mare, la liceu, și locuiau împreună”, a povestit Mihai Bobonete, citat de viva.

Artistul recunoaște că e destul de greu să-și găsească un echilibru între lucru și casă. Acesta trebuie să fie un exemplu demn pentru familia sa.

„Multă lume crede că am noroc, fac ce-mi place și iau și bani pentru asta. Lumea nu știe că filmăm pentru serial 10 luni /an, 10 ore/zi, și că în rest fac spectacole, pregătesc subiecte, muncesc”, a conchis Mihai Bobonete.

jaguar catalina sotie mihai bobonete las fierbinti

Catalina Bobonete a fost filmata de paparazzii spynews.ro in timp ce iesea de la un salon si s-a urcat la volanul unui Jaguar.