Ce mânca Marilyn Monroe în fiecare zi. Celebra actriță spunea că e pe jumătate iepure

Marylin Monroe a fost considerată diva pop a secolului al XX-lea. Foarte multe doamne și domnișoare o considerau un model încercau să-i copieze stilul vestimentar, precum și comportamentul. Avea o atitudine cuceritoare, era sigură pe ea și emana sex-appeal și carismă deopotrivă. În zilele noastre, formele ei nu ar mai fi fost un etalon, însă la acea vremea, Marylin Monroe făcea furori pe oriunde mergea.

Ce spunea Marylin Monroe despre corpul ei și ce dietă ținea

Marylin Monroe spunea că niciodată nu a avut păreri grozave despre silueta ei, că nu a fost preocupată de sport și activități fizice care să o ajute să arate într-un fel anume. Făcea sport doar când i se părea că i-au crescut șoldurile, sau cineva din anturajul ei îi atrăgea atenția asupra modului în care arată.

Sincer, niciodată nu mi-am considerat propria siluetă atât de extraordinară. Până nu demult, rareori m-am gândit la asta (…) Niciodată nu mi-a păsat în mod deosebit de sporturile în aer liber și nu am nicio dorință de a excela la tenis, înot sau golf, spunea Marilyn, potrivit The Rebel Heart.

Celebra actriță obișnuia să sară coarda, să se plimbe cu bicicleta și să înoate, însă făcea toate astea din pură plăcere, fără să urmărească să obțină ceva legat de modul în care arată. Începuse într-un timp să aloce minimum 10 minute în fiecare dimineață pentru a face exerciții cu greutăți mici. Știa exact ce tip de exercițiu i se potrivește pentru mușchii pe care își dorea să-i mențină fermi.

Ce mânca Marylin Monroe în fiecare dimineață, fără excepție

Marylin Monroe avea un stil alimentar considerat de mulți destul de ciudat. În fiecare dimineață, fără excepție, diva bea ouă crude sparte în lapte fierbinte. Nu sărea niciodată peste acest mic dejun.

Mi s-a spus că obiceiurile mele alimentare sunt absolut bizare, dar eu nu cred că este așa. Dimineața încălzesc o ceașcă de lapte pe plita pe care o țin în camera mea de hotel. Când este fierbinte, sparg două ouă crude în lapte, le bat cu o furculiță și le beau, spunea actrița pentru aceeași sursă.

Marylin Monroe mai spunea și că obișnuiește să mănânce des ficat prăjit și că adoră morcovii cruzi. Pentru cină opta pentru friptură, cotlete de miel sau ficat, pe care le prăjea în cuptorul electric. De obicei mânca patru sau cinci morcovi cruzi împreună cu carnea, și atât.

Cred că sunt pe jumătate iepure, nu mă plictisesc niciodată de morcovi cruzi. Este un lucru bun că mănânc simplu în timpul zilei, declarat diva.

Actrița dormea între cinci și zece ore în fiecare noapte. Considera că somnul este foarte important și de aceea încerca să evite orice i-l putea tulbura.