Ce facea sotia lui Gigi Becali in fiecare seara: La inceput ma ridicam si plecam

0

Gigi Becali vorbeste foarte rar despre relatia pe care o are cu sotia sa, Luminita! Patronul de la FCSB a povestit o intamplare care a avut loc in familia lui, dar care nu le-a afectat relatia!

Intr-un interviu, Gigi Becali a dezvaluit cateva aspecte din intimitatea familiei sale! Patronul FCSB a marturisit ca urmareste la televizor doar meciuri de fotbal si o emisiune sportiva. Afaceristul a marturisit ca i-a cerut sotiei sale sa inchida televizorul atunci cand vine la masa sa ia cina.

 

„La televizor mă mai uit așa la meciuri și la o emisiune de sport. În rest, la nimic. Le-am zis și fetelor și soției. La început, când mergeam la masă și mai mergea televizorul, mă ridicam și plecăm. Ori eu, ori televizorul. Așa au înțeles și de atunci îl închid mereu. La ce îmi trebuie mie atât de mult televizorul? Nu am nevoie, eu, tată, de agitație”, povestea Gigi Becali la Prosport.

 

Gigi Becali si sotia lui sunt verisori

Sunt impreuna de peste 25 de ani si au o relatie de invidiat, mai ales avand in vedere vremurile in care traim. Este vorba despre afaceristul Gigi Becali si sotia lui, Luminita.
Potrivit adevarul.ro, Gigi Becali avea 26 de ani atunci cand si-a cunoscut sotia. Luminita era doar o adolescenta de 14 ani, iar casatoria lor a fost aranjata de familiile lor inca de la nastere, potrivit unei traditii la machedoni.

Afaceristul a povestit ca el si Luminita sunt verisori de gradul trei, dar asta nu i-a impiedicat sa traiasca o frumoasa poveste de dragoste.

 

„Eu nu prea povestesc d-astea, sunt lucruri personale, e vorba de traditie. Bunicii nostri au stat in aceeasi casa, familiile noastre se cunosc bine, suntem chiar rude de gradul 3, dar nu conteaza asta prea mult”, a declarat Gigi Becali in urma cu cativa ani. „Barbatul este Dumnezeul femeii. Femeia este biserica. Am o sotie pe care o iubesc foarte mult si Dumnezeu mi-e martor!”, a mai declarat afaceristul.

Conform site-ului sfaturiortodoxe.ro, Gigi Becali si sotia lui, desi la limita cu legatura lor de rudenie, n-au incalcat absolut nicio regula bisericeasca.