Ce fac soții Buhnici la o lună de la scandalul „celulită și vergeturi”. Lorena Buhnici a revenit și ea pe Internet după „silenzio stampa”. Ce poză controversată a publicat

Pe 18 iulie curgeau știrile în online și la TV despre derapajul lui George Buhnici. Declarațiile lui scandaloase l-au costat scump pe vloggerul de tehnologie. George Buhnici și-a pus țara în cap după ce a făcut câteva declarații halucinante, într-un interviu de la mare, acordat postului Antena Stars. Celebrul blogger și vlogger de tehnologie spunea că „nevasta lui arată ca o minoră” și le trimitea pe fetele mai plinuțe… la sală. „Mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi”, a declarat Buhnici. Dar toate materialele despre acest scandal le poți citi AICI.

Ce fac soții Buhnici la o lună de la scandalul „celulită și vergeturi”

De la filmulețul de pe Youtube în care și-a prezentat scuzele s-au scurs 3 săptămâni, timp în care George Buhnici a mai publicat alte cinci videoclipuri, pe canalul său. Așadar, viața merge înainte. Și soția sa, Lorena Buhnici, și-a reluat activitatea la site, dar și pe rețelele sociale. Pe Youtube, însă, seria ei de interviuri e staționară, căci ultimul uploadat este din 12 iulie. Pe site-ul cavaleria.ro, Lorena a scris un articol despre mașini pe 22 iulie, deci în plin scandal mediatic. Pe pagina ei de Instagram, cea mai recentă postare în feed este din 14 iulie, însă comentariile sunt dezactivate după valul de hate pe care l-a primit din pricina scandalului „celulită și vergeturi”.

Iată că joi, 18 august, la o fix o lună de la scandal, am văzut-o pe Lorena Buhnici activă și pe Instastories. Ea a publicat o poză care lasă loc de multe interpretări: este vorba despre un selfie în lift, în care Lorena își acoperă toată fața cu telefonul. Nu i se vede chipul deloc. Poate transmite fie că îi este rușine pentru cele petrecute, fie că nu e pregătită să dea ochii cu lumea, fie că mai are nevoie să stea „în bârlog” sau că încearcă o ieșire timidă din acesta. Totodată, poate însemna și că Lorena își dorește să pună o barieră între ea și internauții care au „tocat-o” chiar acolo, pe pagina ei de Instagram. Atitudinea „nu vreau să te privesc” înseamnă supărare.

„Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. De ce? Dacă vrei să vii la mare să îmi arăți piele, și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul”, a declarat George Buhnici pentru emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.