Ce coşmar! Un bărbat era să moară la scurt timp după ce s-a cazat într-un apartament de pe AirBnb: „Ne-a căzut în cap”

Un bărbat a avut parte de o sperietură zdravănă. S-a cazat într-un apartament de pe AirBnb și era să moară la scurt timp. Iată ce s-a întâmplat!

Jorg Heck (45 de ani) a făcut destăinuiri tulburătoare despre vacanța în care plecase alături de familia lui. Bărbatul a ales să stea într-un  apartament de pe AirBnb, aflat la un pas de plaja San Andres, Columbia. Alături de soția și fiica lui, Jorg a ales o locuință pentru care a plătit 1.278 euro/ săptămână.

Un bărbat era să moară la scurt timp după ce s-a cazat într-un apartament de pe AirBnb

Toate bune și frumoase, până într-o noapte în care s-au trezit de la o bubuitură puternică. Tavanul apartamentului s-a desprins și a căzut peste cei trei:„La ora unu și jumătate am fost zguduiți din somn de o bubuitură puternică. Erau bucăți de tavan peste tot, chiar și în patul copilului. Am supraviețuit miraculor”, a declarat bărbatul pentru bild.de

În ajutorul celor trei au venit vecinii care i-au transportat la spital.

tavan

Deși spera ca reprezentații AirBnb cât și proprietarul apartamentului să vină cu lămuriri, se pare că Jorg și familia lui au avut parte de un refuz categoric. Familia păgubită încă așteaptă să primească explicații pentru cele întâmplate:

”Este un scandal absolut. Nici gazda și nici Airbnb nu au fost disponibile pentru o conversație. Airbnb ne-a oferit atunci doar să petrecem prima noapte într-o cameră de hotel și să plătim 100 de euro pentru taxi.

Dar mi se pare mult mai grav că apartamentul era încă disponibil pe toate platformele. Până în prezent, nu am primit nici contactul cu gazda, nici numele companiei de asigurări responsabile. Nu se poate ca nimeni să nu se simtă responsabil?”, a mai spus Jorg.

familie