Ce bea Teo Trandafir în fiecare dimineață pentru a fi în formă. „E un chin groaznic”

De curând s-a aflat ce bea îndrăgita prezentatoarea TV Teo Trandafir în fiecare dimineață pentru a se ține în formă toată ziua.

În tinerețea ei, aceasta ajunsese la un moment dat să cântărească nu mai puțin de 140 de kilograme.

Totuși, în urmă cu 8 ani, Teo Trandafir a suferit o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului. Încet-încet, ea a ajuns la o greutate de invidiat pentru multe femei de vârsta ei.

Toată lumea o cunoaște pe talentata și energica Teo Trandafir. Prezentatoarea nu a avut întotdeauna silueta cu care se mândrește acum.

Ba chiar, la un moment dat, greutatea ei o luase razna și a fost nevoie să ia măsuri drastice.

Mai mult, în anul 2013 aceasta a suferit o intervenție, mai precis o operație de micșorare a stomacului în urma căreia a dat jos aproximativ 60 de kilograme.

Ce bea Teo Trandafir în fiecare dimineață
Acum, Teo Trandafir are mare grijă la stilul ei de viață și are o regulă pe care o respectă cu sfințenie în fiecare dimineață.

În cadrul unui interviu, prezentatoarea a dezvălui secretul ei, și anume faptul că în fiecare dimineață ea bea aproximativ un litru și jumătate de apă.

„Beau un litru și jumătate de apă dimineața, cum mă trezesc!

N-ați vrea să știți cum e până înghiți atâta apă. E un chin groaznic, dar asta trebuie să fac eu de ani de zile”, a povestit Teo Trandafir

Săptămâna viitoare, pe 2 iunie, prezentatoarea TV va împlini 53 de ani, iar la această vârstă are o siluetă de invidiat. Însă nu a ajuns așa fără să nfacă anumite sacrificii. Iar asta înseamnă să respecte cu sfinţenie indicaţiile medicilor.

Ce regim alimentar ține Teo Trandafir
În urmă cu câțiva ani, după ce a reușit să-și țină greutatea sub control, Teo Trandafir a acordat un interviu în care a povestit care este regimul ei alimentar, ce alimente consumă și de care se ferește.

„Mănânc foarte puțin și destul de des, când mi se face foame în general. Mănânc orice, numai că, de exemplu, dintr-o ceafă de porc, mănânci foarte puțin. Nu mai mănânci și pâine că doar nu ești nebun.

Nu pot să mănânc dimineața. Dacă nu mănânc 24 de ore, stomacul meu se face foarte mic.

Trebuie să mănânci constant atent. Mănânc chestii care nu îngrașă, nu beau niciodată acid, pentru că nu pot, pentru că mă doare, mă ustură stomacul. Nu mai mănânc prăjeală pentru nu îmi place.

Pot mânca dulce, că știu că asta mă întrebați. Dar fac o șmecherie. Îmi iau o prăjitură și plec din casă și în momentul în care am ieșit din casă, îl bag pe gât, am urcat în mașină și când mai vreau una, e prea târziu. Ai plecat de acasă Bobiță și la frigider nu mai poți să te întorci”, a mai precizat vedeta TV. Iar pe lângă alimentație, cu ce bea Teo Trandafir în fiecare dimineață, prezentatoarea își asigură o hidratare optimă pentru mare parte a zilei.

Lasă un comentariu