Ce au găsit procurorii în mașina lui Bogdan Drăghici, bărbatul care a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei din București

Ce au găsit procurorii în mașina lui Bogdan Drăghici, bărbatul care a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei din București. În dimineața zilei de 6 aprilie 2022, s-a produs un accident la Ambasada Rusiei din București. Un bărbat a intrat cu mașina în gardul instituției, apoi și-a dat foc în interiorul mașinii. Polițiștii ajunși la fața locului au oferit primele detalii cu privire la ce se afla în interiorul autoturismului.

Ce au găsit procurorii în mașina lui Bogdan Drăghici, bărbatul care a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei din București. Bogdan Drăghici este șoferul care în dimineața zilei de miercuri, 6 aprilie 2022, a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei din București. Imediat după impact, bărbatul și-a dat foc în interiorul autoturismului și astfel, a murit carbonizat. Acest incident a uimit pe toată lumea, iar polițiștii sosiți la fața locului au oferit primele detalii despre obiectele găsite în interiorul autovehiculului.

Ce au găsit procurorii în mașina lui Bogdan Drăghici, bărbatul care a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei din BucureștiCe au găsit procurorii în mașina lui Bogdan Drăghici, bărbatul care a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei din București

Recent, procurorul Bogdan Stancu a vorbit despre primele detalii de la fața locului! Iată ce s-a găsit în mașina lui Bogdan Drăghici!

Ce au găsit procurorii în mașina lui Bogdan Drăghici, bărbatul care a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei din București

Ce au găsit procurorii în mașina lui Bogdan Drăghici, bărbatul care s-a sinucis la Ambasada Rusiei din București. Conform primelor declarații oficiale, în mașina lui Bogdan Drăghici au fost găsite mai multe recipiente pentru substanțe inflamabile, dar și vopseluri de acest gen. În acest moment, investigația vizeasză episoadele anterioare evenimentului din această dimineață, dar și audieri care au ca scop stabilirea traseului pe care Bogdan Drăghici l-a avut înainte de impact.

‘Din primele date, evenimentul a constat în lovirea porților cu mașina, urmată de incendiere în propriul autoturism. Persoana a aprins un dispozitiv și în felul ăsta s-a produs incendiul din interiorul mașinii, rezultatul fiind carbonizarea. La cercetarea de la fața locului, în interiorul mașinii au fost găsite recipiente pentru substanțe inflamabile. Erau mai multe recipiente, vopseluri de acest gen. Investigația vizează inclusiv episoadele anterioare evenimentului din această dimineață, sunt puse cap la cap informații, se efectuează inclusiv audieri care vor contura cu siguranță traseul pe care l-a avut inclusiv înainte de eveniment’, a declarat Bogdan Staicu, prim procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Ce a postat pe rețelele de socializare înainte de eveniment

După întreaga situație, multă lume s-a întrebat care este motivul pentru care bărbatul a decurs la un asemenea gest. Se pare că Bogdan Drăghici postase pe rețelele de socializare un mesaj de solidaritate pentru ucraineni. Războiul dintre Rusia și Ucraina ar putea fi unul dintre motivele pentru care acesta a decurs la un asemenea gest.

„Şi eu sunt ucrainean! Ar fi minunat să ne considerăm toţi ucraineni, până când se va sfârşi definitiv războiul oribil, care pune în pericol de moarte întreaga omenire! Pare atât de departe primăvara lui 2019, când mi-am serbat ziua de naştere la Kiev, într-o metropola strălucitoare, populată de oameni fericiţi să savureze o primăvară superbă. Eram acolo cu fiica mea la un turneu de scrimă şi încercam să îmbinăm utilul cu plăcutul, trecând în revistă în timpul liber atractiile turistice ale capitalei Ucrainei’, e mesajul postat de Bogdan Drăghici pe Facebook.