Ce a spus Reghe despre întâlnirea cu Anamaria Prodan. Antrenorul Craiovei nu a ascuns nimic

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit luni, 4 aprilie, la tribunal, la prima înfățișare în procesul de divorț. Reghe a venit însoțit de băiatul cel mare, Luca, iar Anamaria s-a prezentat la proces cu Laurențiu Jr. și fiica ei Sarah. După proces, impresara de fotbal a stat de vorbă cu reporterii și făcut mai multe declarații, în timp ce Reghe a evitat să vorbească.

Ce a spus Reghe despre întâlnirea cu Anamaria Prodan

Într-un interviu exclusiv pentru Fanatik, Laurențiu Reghecampf a spus că la tribunal nu s-a întâmplat nimic în afara unui termen, așa cum prevede legea, pentru ca părțile să aibă timp să se gândească. Antrenorul Craiovei a spus că nu a cerut custodia deplină a fiului lor, ci o custodie comună, fiind de părere că este normal ca băiatul să locuiască împreună cu mama lui, fiind încă minor.

Nu este vorba că nu vreau eu să îl iau la mine, este vorba că mă gândesc la binele copilului, iar mai apoi la ceea ce simt eu sau ce vreau eu, a spus Reghe pentru Fanatik.

Cu privire la afirmațiile Anamariei Prodan cum că ar fi ridicat vocea în sala de tribunal, acesta spune că nu s-a pus problema de așa ceva întrucât nu îi stă în caracter și nu îi place să se certe.

Nu a vorbit deloc nici cu Sarah, nici cu Bebeto, a trecut pe lângă ei de parcă nici nu știa cine sunt. A fost o mare dezamăgire. Și îmi pare rău că s-a întâmplat așa pentru că ei și-au dorit atât de mult să vină să îl vadă, pentru că doar așa puteau să îl vadă…a spus Anamaria Prodan.

Reghe: am vorbit și cu Bebe și cu Sarah

Încă soțul Anamariei Prodan a declarat, pentru aceeași sursă, că a stat de vorbă cu cei doi copii, Laurențiu Junior și Sarah Dumitrescu, asta după ce impresara a spus că acesta nu i-a băgat în seamă pe copii.

Când am ajuns la Tribunal nu am văzut copiii de mulțimea de jurnaliști care erau adunați în jurul Anamariei. Dar am vorbit și cu Bebe, și cu Sarah, după ce s-a terminat procesul, în sala avocaților, la Judecătorie. Am stat cu ei mai mult de 10-15 minute, a fost răspunsul lui Reghe.

Antrenorul Craiovei a spus că a stat de vorbă cu fiul lui și l-a întrebat de ce nu este la școală. Reghe a declarat că nu i s-a părut normal ca băiatul să participe la procesul de divorț, fiind încă un copil.

Următorul termen în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este stabilit pentru data de 16 mai. Până atunci cele două părți au timp să se gândească.