Ce a spus Mihai Găinușă despre Șerban Huidu, la 6 ani după ce s-au certat: Arogant și coleric, în sensul rău”

Mihai Găinușă a părăsit echipa Cronica Cârcotașilor de pe Prima Tv în urmă cu câțiva ani. Deși nimeni nu se aștepta, prezentatorul TV a avut o dispută cu fostul său coleg de platou, Șerban Huidu. Ce a spus Mihai Găinușă despre Șerban Huidu, la 6 ani după ce s-au certat.

În anii 2000, Mihia Găinușă și Șerban Huidu erau cei mai apreciați prezentatori TV din România. Cei doi prezentau emisiunea Cronica Cârcotașilor. Anii au trecut, iar prietenia dintre cei doi s-a rupt, iar Găinușă a părăsit reality show-ul, făcând acuzații grave la adresa fostului coleg de platou.

Ce a spus Mihai Găinușă despre Șerban Huidu, la 6 ani după ce s-au certat: Arogant și coleric, în sensul rău"Ce a spus Mihai Găinușă despre Șerban Huidu, la 6 ani după ce s-au certat: Arogant și coleric, în sensul rău"

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, Mihai Găinușă a fost întrebat despre fostul coleg, iar răspunsul lui a surprins pe toată lumea. De asemenea, fostul prezentator TV a spus cu cine ar vrea să prezinte o emisiune.

Ce a spus Mihai Găinușă despre Șerban Huidu, la 6 ani după ce s-au certat

În urmă cu mulți ani, Șerban Huidu și Mihai Găinușă formau o echipă greu de depășit în televiziunea din România. Ulterior, relația lor s-a rupt, iar între cei doi a izbucnit un scandal de proporții. Mihai Găinușă a părăsit Cronica Cârcotașilor în 2014, iar Huidu a rămas la cârma emisiunii.

Prezent în cadrul emisiunii lui Măruță, Găinușă a răspuns celor mai picante întrebări. Pentru că nu a vrut sub nicio formă să mănânce iute, Mihai Găinușă a răspuns la toate întrebările incomode. Acesta a vorbit și despre fostul coleg, Șerban Huidu, caracterizându-l ca fiind  arogant, neparolist și coleric, în sensul rău al cuvântului’.

Mihai Găinușă și-ar dori să lucreze cu Mircea Badea

Mihai Găinușă a fost nevoit să răspundă și la alte întrebări mult mai intersante. Fostul prezentator de la Prima TV l-a caracterizat pe Florin Călinescu, făcând o diferență între omul de televiziune din prezent și cel de acum 24 de ani. Cei doi au colaborat pe plan profesional. Trecut – talentat, bun organizator și arogant. Prezent – arogant, și mai arogant, mai puțin talentat.„, a spus Gainusa.

Întrebat alături de cine ar prezenta un scenariu apocaliptic, Mihai Găinușă l-a ales pe Mircea Badea, mărturisind că s-ar înțelege foarte bine cu el. „Cu Mircea Badea. Este singurul cu care m-aș putea înțelege. Și Oana Zăvoranu. Nu Dianei Șoșoacă. Nu poți lucra cu cineva care te poate sabota, a mai spus omul de radio.

Cu ce se ocupă acum Mihai Găinușă

În urmă cu 7 ani, Mihai Găinușă a renunțat la aparițiile televizate, da și la prietenia cu Șerban Huidu. În prezent cei doi nu mai comunică absolut deloc. Cu toate astea, Găinușă a revenit la prima pasiune: radioul. Acesta are emisiune în fiecare dimineață la Național FM, unde moderează alături de Oana Paraschiv emisiunea  „Matinal efervescent’. De asemenea, Găinușă are propriul canal de Youtube.