Ce a răspuns Cătălin Botezatu când a fost întrebat dacă e bisexual: „Sunt foarte mulți bărbați care nu-și asumă sexualitatea”

0

Cătălin Botezatu a fost invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns celor mai tăioase întrebări. Celebrul designer a fost întrebat dacă este bisexual, iar răspunsul său nu a întârziat să apară. Cătălin Botezatu declară că nu este și nu înțelege de ce ar trebui să se justifice în fața oamenilor în ceea ce privește orientarea lui sexuală.

Invitat în platoul emisiunii de la Kanal D, „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Cătălin Botezatu a vorbit despre cele mai controversate zvonuri apărute de-a lungul timpului. S-a vorbit mult despre orientarea sexuală a creatorului de modă și despre faptul că acesta ar prefera atât femeile, cât și bărbații, însă acum vedeta dă cărțile pe față. Cătălin Botezatu a răspuns la întrebarea care a stat pe buzele multora: este bisexual? Celebrul designer a declarat că nu este și că nu are de ce să se justifice în fața oamenilor.

Cătălin Botezatu: „Sunt foarte mulți bărbați care nu-și asumă sexualitatea” Vedeta de la Kanal D susține că zvonurile apărute de-a lungul timpului sunt niște aberații și îi critică pe cei care judecă o persoană în funcție de orientarea sexuală. „Nu sunt. De ce ar trebui să mă justific? De ce să spună o femeie sau un bărbat dacă e bisexual sau nu? Femeile au voie să spună, că e ok. La bărbați nu. În cazul meu, nu. Sunt foarte mulți bărbați care nu-și asumă sexualitatea, pentru că nu avem o societate pregătită pentru așa ceva.

Dacă oamenii vor să-mi anihileze trecutul amoros, cu zeci de femei, din invidie sau din frustrări, asta e altceva, dar nu pot spune că sunt bisexual sau altfel dintr-odată, dacă ani și ani de zile totul a fost deschis. Nu am cum să mă justific în fața unei astfel de afirmații, unei prostii. Niciodată. Oamenii sunt limitați. Am foarte mulți prieteni bisexuali sau gay care sunt importanți în societatea în care trăiesc. Sunt niște oameni normali, de ce sa-i catalogăm drept paria. Este o lipsă de educației a acestui popor balcanic”, a spus Cătălin Botezatu, în emisiunea prezentată de Denise Rifai.