Ce a postat Bianca Drăgușanu după ce ar fi fost bătută și desfigurată de Alex Bodi

loading...

Bianca Drăgușanu a apărut desfigurată în imagini publicate pe internet. Vedeta părea că nu se poate ține pe picioare.

Cancan a publicat imagini horror cu Bianca Drăgușanu desfigurată. Publicația citată scrie că vedeta a fost bătută și torturată timp de 5 ore de iubitul ei, Alex Bodi.

Ar fi ultimul dintr-o serie lungă de scandaluri între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Vedeta a divorțat de milionarul originar din Mediaș la sfârșitul lunii martie, iar afaceristul ar fi făcut scandal inclusiv la notariat, fiind agresiv inclusiv cu mama Biancăi Drăgușanu.
După presupusul nou incident dintre cei doi, Bianca Drăgușanu nu a postat nimic legat de așa ceva pe contul ei de Facebook. Vedeta a făcut o postare de promovare pentru rochiile pe care le realizează.

Vedeta le-a transmis urmăritoarelor că rochiile pe care le comercializează au acum o reducere mare. „Profită de reducerile lunii octombrie!”, a scris Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, relație toxică?

Nu este prima oară când se scrie despre presupuse violențe ale lui Alex Bodi. Bianca Drăgușanu însăși a postat, la un moment dat, o fotografie pe Instagram, în care arăta urme ale violenței iubitului ei și scria „urme ale iubirii”.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au apărut împreună la TV, după un scandal uriaș în care fuseseră implicați, iar afaceristul a recunoscut că relația lor este explozivă.

Totul s-a încheiat între cele două vedete TV atunci când Bianca Drăgușanu s-a cuplat cu Tristan Tate, cu care, de altfel, a avut o relație foarte scurtă.

loading...