Caz tragic la Spitalul Județean din Tulcea. O asistentă medicală a decedat după ce s-a infectat cu COVID-19

loading...

Luni, la secția de ATI a Spitalului Județean de Urgență, o asistentă medicală, în vârstă de 52 de ani, a decedat din cauza unor complicații provocate de infectarea cu coronavirus.

Asistenta era internată de două săptămâni, era conectată la oxigen, situația ei fiind din ce în ce mai gravă. Din păcate, eforturile medicilor de la ATI au fost înzadar în lupta cu virusul. Femeia nu suferea de alte boli.

„Sunt revoltată și tristă! În același timp îmi găsesc cu greu cuvintele, îmi adun cu greu gândurile. Îmi răsună în minte cuvintele ei… printre ultimele pe care le-am auzit: >
Astăzi, 14 decembrie, o zi mohorâtă și ploioasă, am pierdut de lângă noi, răpus de covid, un om cald, blând, cu mult, mult bun simț, un profesionist cu atăt de multă căldură în suflet, în vorbă și în privire.

A plecat printre îngeri

Draga noastră, Mari, asistent medical la cabinetele medicale școlare a plecat printre îngeri mult prea repede. Poate că Dumnezeu a vrut-o lângă El, poate pentru a ne veghea și îndruma pașii, acțiunile, manifestările noastre, de acolo de sus, împreună cu îngerii.

Plânge natura, plânge cerul… și mă întreb oare plânge planeta după astfel de oameni? Sau plânge ea, Mari, pentru că ne lasă triști într-o lume plină de haos… Dumnezeu să te odihnească și să te așeze de-a dreapta Sa!”, a scris pe pagina de Facebook, Ștefana Zibileanu, director DAPS Tulcea, unde asistenta era angajată.
De la începutul pandemiei tot mai multe cadre medicale s-au infectat cu COVID-19 și au murit. Cei din prima linie sunt expuși cu desăvărșire infectărilor cu noul virus. De la debutul pandemiei peste 7000 de cadre medicate au murit.

loading...