Câte clase are, de fapt, Vali Vijelie. Manelistul nu prea e dus pe la şcoală. Asta nu l-a împiedicat să-şi ia un bolid de 250.000 euro

Vali Vijelie, în vârstă de 51 de ani, este unul dintre cei mai căutaţi interpreţi de muzică de petrecere, aşa că şi onorariile sunt pe măsură. Cum nu se uită la bani când vine vorba despre pasiunile sale și face tot ce-i poftește inima, artistul s-a decis să-și cumpere un bolid de un sfert de milion de euro.

Manelistul a reuşit în viaţă fără prea multă şcoală. Educaţia precară nu este ceva cu care să se laude, dar satisfacţiile personale au venit prin alte mijloace.

Vali Vijelie are doar şcoala generală

Interpretul de muzică de petrecere a recunoscut, în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, că a mers la şcoală doar în primele 8 clase.

„Nu mi-a fost niciodată rușine că am doar opt clase. Cine m-a întrebat, am spus. În schimb sunt bucuros că am învățat muzică. Vreau să spun că aveam lipsuri și în clasa a VIII-a când mergeam la școală.

Îmi era drag să mă duc să cânt și de multe ori când mergeam la școală, era pe timpul ăla înghețatele vafe. Și mergeam și cumpăram o cutie mare și dădeam tuturor. Nu mi-a părut rău că nu am făcut mai multe studii, mi-a părut bine că am învățat să cât”, a mai spus Vijelie.

În schimb, manelistul îşi doreşte cea mai aleasă educaţie pentru copiii săi.

„Nu-i țin departe de muzică, dar eu am muncit foarte mult și fiecare solist care a ajuns undeva a muncit. Eu dacă merg undeva, fiecare întreabă: „Cine e domnișoara?” când văd o fată frumoasă. Și atunci am zis: Tati, tu învață! că uite eu unde sunt dacă nu am făcut școală”, a mai povestit Vali Vijelie.

Şi-a cumpărat un Bentley de 250.000 de euro

Cântărețul a fost surprins în trafic la volanul maşinii de 250.000 de euro, un model nou de Bentley, la fel ca cel al lui Gigi Becali. În urmă cu un an, Vali Vijelie s-a afișat cu o altă bijuterie pe patru roţi, pe atunci, un bolid de lux, estimat la valoarea de 80.000 de euro, marca Range Rover.

Acesta a mai condus şi modele de la Audi, la Mercedes, deci se pare că artistul nu a avut de suferit din cauza pandemiei de COVID-19, la fel ca alți artiști.

„De mașina aceea nu mă leagă decât dorința de a conduce. Mi-a plăcut, aproape din primul moment, și am decis că e cazul să mi-o cumpăr. Nu mă schimbă cu nimic mașina aceea. Mie, dacă-mi place un lucru, nu stau la discuție. Dacă mă decid să-l iau, îl cumpăr. Și încă foarte repede!”, a afirmat Vijelie.